0 Läs mer >>
Ja, ni har väl inte glömt att ställa fram klockan?! När jag vaknade tyckte jag att kl stod på 9.45, jädrans vad skönt med en sån lång sovmorgon, vaknade av mig själv och lite hostattcker. Men sen när gruset började försvinna ur ögonen var hon i själva verket 5.45. Att en femma kan bli till en nia.. Hmm! Några minuter senare kommer små tassande fötter. Sovmornar har ju sen en tid tillbaka varit ett minne blott.

Å earth hour var det igår också. Jag hade somnat på soffan redan innan.. Vaknade ungefär då det var dags att släcka ner. Tände alla ljus, stängde av alla apparater och så satt vi bara i soffan och chilla, åt lite chips och lekte tittut. Efter en liten stund går brandlarmet. Det är såna konsekvenser man får ta när hela vardagsrunmet är tänt med ljus. Mindre mysigt, men hey, nu vet vi att den fortfarande fungerar. :)

Idag ska det pluggas. Om så tillåts. Första provet är redan på torsdag och dagarna bara rinner iväg. En promenad med en nypa friskluft ska jag allt se till att få. Solenergi och friskluft gör en alltid piggare!

Trevlig söndag på er!!

God morgon sommartid!

0 Läs mer >>Ikväll kl 20.30 är det dags igen för Earth Hour. Då släcker miljontals människor världen över ljuset under en timme i världens största manifestation för klimatet.
Vi tänker släcka ner, tända ljus och äta chips!

Vi släcker!

0 Läs mer >>

Ibland har man ing...

0 Läs mer >>

Ja, vad äter man på våffeldagen om inte våfflor så klart! Mumsfilibabba!!
Nu står det våfflor upp i halsen. :)

Våffeldagen

0 Läs mer >>Denna solig dag har spenderats innomhus. Tingeling har ögoninflammation. Hon var lite röd i morse men trodde det hade med den eviga snuvan att göra. En halvtimme på dagis sen ringde dom och det bara rann gegga. Stackars liten. Men hon har ingen feber så energin och dansglädjen är det inget fel på.
För mig kommer det bli en uppesittarkväll att plugga då det var mina egentliga dagsplan.

Vad gör ni idag?

Tinkerbell

0 Läs mer >>
När lillflisan fyllde 2 fick hon en trehjuling i födelsedagspresent. Som hon har härjat runt med den här inne tillsammans med 2 dockvagnar, 2 bilar och massa leksaker, ni förstår det är lite trångt i lägenheten. Har bara väntat på att snön ska försvinna så man kan gå ut och använda dessa saker istället. Idag skulle M iväg på årets första cykeltur och då ville så klart Alva det också. Dock höll vi oss på parkeringen medan pappa åkte till skogen. Hon har inte lärt sig att trampa än så det blir mycket puttande. Efterlyser en sån där stång man kan ha därbak på cykeln och hålla i istället. Annars kommer min rygg gå av snart. Lycklig var hon iaf som fick cykla utomhus för allra första gången. Dock blev hon lite besviken att hon inte hann ikapp pappa. Till slut gick hon av cykeln och började gå istället. :)


Första cykelturen

0 Läs mer >>

I helgen har jag tagit en paus från pluggandet. Skönt att hämta lite nya krafter så jag orkar köra destu mer i veckan. Denna helg har varit kvalitets tid på topp. Har varit en helg med både nytta och nöje och solen har lyst hela helgen, lovely. Spenderat mycket tid med vänner, dock går helgen alldeles för fort och jag hade velat hunnit med mera. Igår jobbade jag och spenderade sedan hela kvällen med min tvillingsjäl Nanette. Vi åkte till Heron City där vi möts av en stooor folkmassa. Eric Saade var där och signerade så ni kan förstå vilken hysteri det var bland småtjejerna. Vi åt en god middag på Heron City, smällde i oss alldeles för mycket godis och tittade sedan på Låtsats frun, med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Den var bra, mycket humor och snygga tjejer i bikini.

 Idag har vi varit ute i skogen och grillat korv. Markus gjorde brasa och vi andra tittade på. Scauterna på hög nivå. ;) Det var så skönt i solen. Var tvungen att ta av mig jackan där ett tag vid brasan. Lite försmak av våren kanske...
Avnjutit laxpasta till middag. Efter en helg med bara skräp mat så kändes denna middag nästan liten "renande" :) Illa.

Snart blir det film och söndagsmys. Laddar om batterierna för en ny intensiv vecka. 2 veckor kvar...

Lovely weekend

1 Läs mer >>

Mohahhaha! :D

Nä, om man skulle ...

0 Läs mer >>

Ni som läst min blogg genom tiderna kommer kanske ihåg att när jag väntade Alva gick jag in på makemebabies.com
för att på kul se hur vårt framtida barn skulle se ut. 
Såg nyss att jag hade sparat bilden i en mapp.
Ja, man kan ju konstatera en sak i alla fall. Makemebabies har inte en susning. :)
Njea, så blev det inte riktigt va... :)
 Istället blev hon lång, smal, blond med lockigt hår.
Tusen gånger finare än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig.
Mammas fina prinsessa!

Just for fun

1 Läs mer >>

Äntligen börjar desperate housewives & Grays!!!
Fast jag hade behövt plugga ikväll istället... men känns som hjärnan rinner över snart av psykologiska termer.
Skönt med en paus.

Trevlig kväll!


Tv.n´s dragningskraft

0 Läs mer >>
sa det så blåste helgen förbi. I lördags var vi på båtmässan. Jag följde mer med som sällskap, inte så intressarad men det var rätt flashigt att titta på båtar som är värda milijoner. Alva skulle kliva in i varenda en och styra ratten. Avslutade lördagen med middag hos brorsan och melodifestivalen. Första gången jag tittade på det och säger bara FEL låt vann.... Mysigt att få gosa med lilla Theo som börjar bli ganska stor nu. Kan inte få nog av dessa mulliga kinder. :)

Jag är ganska så stressad över att hinna plugga. Det var lite mer än vad jag trodde.. Enda chansen är att sitta på kvällarna eller då alva är på dagis och jag hemma. Annars finns det inte en chans att koncentrera sig. Så bloggen kommer ligga lite på is ett tag. Ska försöka uppdatera lite, men kommer inte bli så ofta. Men det är bara 2½ intensiva veckor av ett långt liv, så vad gör det!?
 

Svisch...

0 Läs mer >>

Så var det helg! Yeeyhh! Älskar när hela familjen är tillsammans. Kvalitetstid när det är som bäst! Men måste dyka in i mina böcker några timmar imorgon.

Ikväll blir det fredagsmys och my favorite.... vanlijkesella med hallon!

Trevlig helg på er!

Fredag igen!