0 Läs mer >>

Ett litet klipp från förra helgen på kalas.
Ella & Alva mumsar små brödsmulor som aldrig förr..

- Dom är lite svåra att få tag på och smulorna på andra sidan ser mycket godare ut!

Gamarna

0 Läs mer >>

Kladdkaka med Marshmallows

Hur god ser inte den här ut då?
Måste jag prova.

Receptet hittar ni här

Kladdkaka med Marshma...

0 Läs mer >>

Yummi!

2 Läs mer >>

Igår när jag gick på parkeringen fick jag syn på de här små filurerna i en skåpbil.
Var bara tvungen att knäppa ett kort. =) Ganska roligt tycker jag..


Dagens bild

2 Läs mer >>

Idag var vi ute i tveta och hade korvgrillning. Alva och de mindre barnen satt som uppstoppade korvar och kunde inte röra sig i alla tjocka kläder. Det var ruggigt men mysig. Har börjat gilla hösten allt mer.

Sen blev det en heldag hos Lisa & Ella. Alltid lika mysigt. Man kan sitta där i sina mjukisar, leka med barnen, prata om allt eller ingenting. Love u a lot! ღ
Blev bjuden på mumsiga pannkakor också. Tack! Alva & Ella åt som gamar, igen. :)

Suttit och kikat lite på utbildningar. Men blir inte så mycket klokare. Vet inte ens om jag vill plugga. Vad tusan ska jag bli när jag blir stor??? På tiden att komma på det nu kanske. Förslag??

Nä, ska återgå till Desperata hemmafruar nu..

So long!



Bilder på våra tjock korvar

Ella



Filippa




Alva


Tisdag

1 Läs mer >>

Här är några av lördagens bilder:


I kyrkan med faddrarna




Mor & dotter



   

Alvis kryper omkring..




Lilla tomten i pyjamasen.
Hur söt kan man va??




Tack för en trevlig dag! =)

Bilderna

0 Läs mer >>



Verkar vara något strul med sidan. Har suttit och laddat upp bilder på bloggen säkert en halvtimme och sen försvinner allt bara. :(

Jag ger upp för ikväll..

God natt!

Less

0 Läs mer >>
Full rulle hela helgen.
Fredagen var super mysig. Vi åkte upp till Storstaden och åt middag på en irländsk resturang och drack öl. Sen blev det ett stop på Flamingo i Tokstaden innan sen hemfärd med buss.

Så utvilade va vi väl kanske inte direkt när Filippas dop började igår kl.12. Men trevligt var det. Alva sjöng i kyrkan och hickade så det eka. Flippan sa inte ett knyst, hon är ju bara så bedåååårande söt. Brås på mor sin! =)

Anna fyllde även 25 år igår så det blev kalas hela dagen och hela kvällen. 

Ska lägga ut lite bilder senare. Men just nu går spisen här hemma för fulla muggar. Kenneth firar sin födelsedag idag och jag lovade göra tre tacopajer så jag återkommer när vi är hemma igen..

Tjingeling!

Vilken helg!

3 Läs mer >>
Alva ska sova hos mormor inatt. Vi har vinkar av och  gett mamma hundra instruktioner. Men det kommer gå galant, de känner varandra så väl vid det här laget och jag tror Alva bara tycker det är kul att få umgås med sin mormor, Långa farbrorn (kenneth) och Wilma förståss (vovven).

Är ovan att sitta här hemma utan en bebis som kryper och omkring. Tyst är det.
Men nu ska jag och min käreste åka på äventyr. Vet inte vart än, men det kommer bli kul

Trevlig helg!

kram

Barnfri

3 Läs mer >>

Alva diggar krokodil låten! :)

 

 

Shake it baby

0 Läs mer >>
Lindex har kommit med en super söt ny barn kollektion i Mumin. En sådan klänning hamnade i shoppingbagen idag. Alva har inte mycket kläder i större storlekar. Jag tvingade på henne ett par jeans i stl 68 (4-6 mån) häromdagen, det blev mer knickers. :) Lite uppfräshning i höstgarderoben var vad hon behövde. Så vi tog en sväng till Skäris idag för att införskaffa lite små kläder. Men hittade inte allt jag var ute efter så får fortsätta jakten en annan dag. 

Mumintrollet

2 Läs mer >>

En riktig slapparsöndag har det varit. Blivit bortskämd med god mat ute i stugan. Vi gick en promenad, och som vanligt kan jag inte låta bli att knäppa lite kort... =)








Söndag på landet

0 Läs mer >>

Body från Duns

Lampa,pall och korg från Barnvänligt

Trevliga svampar

1 Läs mer >>
Idag har vi varit hemma hela dagen, för snuttan har varit hängig. Snoret bara rinner och hon har sovit jätte mycket. Stackars liten. Hon har aldrig varit sjuk förut, men någon gång måste ju tyvärr vara den första. Därav stod vi över babysimmet idag, som var avslutning med fotografering och allt. Tråkigt att vi missade det. Men risken hade varit att hon bara blivit sämre istället så det var det ju självklart inte värt.

Eftersom hon har sovit så mycket idag har jag hunnit med en del fix. Tvättat, städat lite, handla och så knepat ihop ännu en ny header (bilden högst upp på sidan). Linn offrade flera timmar igår och hjälpte mig med den jag hade innan. Tyckte det var så kul så jag knåpade ihop en ny. Den här fick jag att passa in bättre på sidan. Så den får det bli. Men Tusen Tack Linn för alla tips!! 

Vad tycks? 

Lördags snor och blog...

1 Läs mer >>

Fick så ont i magen när jag såg detta på Tv imorse.

Australien; En mamma ställer ifrån sig sin barnvagn medan hon väntar på att tåget ska komma. Sekunderna senare börjar vagnen rulla och hinner försvinna över kanten precis när tåget kommer.

Men den 6 månader gamla pojken i vagnen klarar sig, nästan oskad - det kallar jag änglavakt!

 

För att se videon från övervakningskameran, klicka här.

Varje förälders mardr...

0 Läs mer >>

Ja, igår blev lillan 8 månader. Så stor, men ändå så liten. Kryper gör hon nu för fullt. Älskar att riva ut alla plastpåsar ur lådan och rensa hela bokhyllan. Bollen är rolig att krypa efter och hon börjar intressera sig lite för böcker nu. Titta & bläddra är kul. Ställa sig upp vid tv bänken och klappa på Tv.n är busigt (pappa mindre glad för det) :)



Alva 2 veckor



och 8 månader...



Våran tös 8 månader