0 Läs mer >>

såååå liiten och så lätt och så fin!! Åå, jag ville bara ta med mig honom hem. Pluttis!! Bebis tiden är speciell!

Alva förstod inte så mycket av det hela. Vad gjorde vi på sjukhuset? Varför är morbror här? Hur kom den där bebisen hit? Hon tittade på honom, klappade och kramade. Hon var så försiktig och nyfiken. Bådar gott för framtiden ;)

Bilder kommer senare... 

 

Underbar

0 Läs mer >>

2 dagar kvar av veckan som ensamstående mamma. Har varit ganska tufft. Lyfter på hatten för alla ensamstående föräldrar som klara det här jämt.

Idag ska vi till BB och träffa Theo, äntligen!!!

Ha en bra dag!It´s friday!

2 Läs mer >>

Jag får inte städa, jag får inte laga mat, jag får inte sjunga, jag får inte gå en meter, hon vill inte sova i sin säng, hon vill bara sitta i knät för att sedan gå ner igen och lägga sig på golvet och sura...

Är det normalt att trotsåldern börjar vid 1½ år?

Tjurfia

1 Läs mer >>Puh, vilken natt, vilken dag. Så orolig och nervös jag har varit. Blev inte många timmars sömn inatt. Blev akut kejsarsnitt och kl.01.18 såg han sitt livs första ljus.Nu är jag en stolt faster till lilla Theo!

Jag har varit som en zombie på jobbet idag.

Hoppas jag får träffa dom imorgon!Kulan är ett minne blott...


Äntligen är han här!

0 Läs mer >>
Kl.4.
- Mamma!!!
- mmmm...
- Mamma!!!
- mmm....
- MAMMA!!!


och så får jag en tv dosa i huvudet.
Men det finns inget barnprogram så tidigt på morgon. Försöker få henne att somna om. Men nej, pigg som en mört! *suck* Sätter på Kung fu Panda i v-rumet. Visar sig vara en läskig tiger och hon blir jätte ledsen. Tacka vettja Barnen i Bullerbyn.

Så klockan är bara kvart över sex och vi har tittat bullerbyn och ätit frukost. Det här kommer bli en låååång dag.

Why?

0 Läs mer >>
Ja, då var man gräsänka. M åkte kl.3 inatt. Mot Egypten på dykresa. Rolig för honom att få ägna sig åt sin hobby en hel vecka. Han är i sitt paradis. Kommer vara konstigt, tråkigt och tomt utan honom. Men vi har en ganska fullspäckad vecka ändå, så det går ingen ö på oss. 

Idag är det söndagshäng hos mamma & Kenneth. 

Hoppas ni har en skön söndag. 

kram 

Gräsänka

0 Läs mer >>

Pingu språket?


Jag håller med henne....

0 Läs mer >>

 Jag är med och tävlar om en namnmössa hos Linda på Älskadehjärtegryn

som också har så mycket annat fint.

En unik mössa till Alva i höst vore ju super fint.

Tävling hos Älskadehj...

0 Läs mer >>

I år är det 10 år sedan jag och mina gamla klasskamrater gick ut nian. Ett företag Barabamba ordnar middag+fest för alla fyra niorna på Torekällberget. Idag har jag anmält mig. Var tveksam först om jag skulle gå.. Känns inte så kul och träffa de som var muppiga, men det överväger med goa människor och mupparna kanske inte ens kommer så det är ju klart jag ska gå! Ska bli kul! Hoppas det är många som kommer bara!

Nu är bara frågan, Vad ska jag ha på mig??
Klassåterträff

0 Läs mer >>

 och kvällens middag hemmagjord pizza! Mumsigt värre!

Fredag

1 Läs mer >>

att jag ska bli faster snart? Alva ska få en liten kusin. Va och klappade lite på magen ikväll. Myyys! Sicken hård kula. Är så nyfiken på hur han ser ut. Ja, vi vet att det är en han. Han är beräknad till 31 aug, men han kommer nog till helgen eller senast början av nästa vecka. Eller om två veckor eller.... pooohhh.... känns nästan som det är jag som går och väntar barn i huvudet. Jag sitter till och med och äter choklad. Jag är faktiskt lite nervös. Kom ut nuuuuuuu! Jag har köpt massa presenter! (börjar redan med mutning)

Vet ni...

0 Läs mer >>

Evian Roller Babies