0 Läs mer >>

såååå liiten och så lätt och så fin!! Åå, jag ville bara ta med mig honom hem. Pluttis!! Bebis tiden är speciell!

Alva förstod inte så mycket av det hela. Vad gjorde vi på sjukhuset? Varför är morbror här? Hur kom den där bebisen hit? Hon tittade på honom, klappade och kramade. Hon var så försiktig och nyfiken. Bådar gott för framtiden ;)

Bilder kommer senare... 





 

Underbar

0 Läs mer >>

2 dagar kvar av veckan som ensamstående mamma. Har varit ganska tufft. Lyfter på hatten för alla ensamstående föräldrar som klara det här jämt.

Idag ska vi till BB och träffa Theo, äntligen!!!

Ha en bra dag!



It´s friday!

2 Läs mer >>

Jag får inte städa, jag får inte laga mat, jag får inte sjunga, jag får inte gå en meter, hon vill inte sova i sin säng, hon vill bara sitta i knät för att sedan gå ner igen och lägga sig på golvet och sura...

Är det normalt att trotsåldern börjar vid 1½ år?

Tjurfia

1 Läs mer >>



Puh, vilken natt, vilken dag. Så orolig och nervös jag har varit. Blev inte många timmars sömn inatt. Blev akut kejsarsnitt och kl.01.18 såg han sitt livs första ljus.



Nu är jag en stolt faster till lilla Theo!

Jag har varit som en zombie på jobbet idag.

Hoppas jag får träffa dom imorgon!



Kulan är ett minne blott...


Äntligen är han här!

0 Läs mer >>
Kl.4.
- Mamma!!!
- mmmm...
- Mamma!!!
- mmm....
- MAMMA!!!


och så får jag en tv dosa i huvudet.
Men det finns inget barnprogram så tidigt på morgon. Försöker få henne att somna om. Men nej, pigg som en mört! *suck* Sätter på Kung fu Panda i v-rumet. Visar sig vara en läskig tiger och hon blir jätte ledsen. Tacka vettja Barnen i Bullerbyn.

Så klockan är bara kvart över sex och vi har tittat bullerbyn och ätit frukost. Det här kommer bli en låååång dag.

Why?

0 Läs mer >>
Ja, då var man gräsänka. M åkte kl.3 inatt. Mot Egypten på dykresa. Rolig för honom att få ägna sig åt sin hobby en hel vecka. Han är i sitt paradis. Kommer vara konstigt, tråkigt och tomt utan honom. Men vi har en ganska fullspäckad vecka ändå, så det går ingen ö på oss. 

Idag är det söndagshäng hos mamma & Kenneth. 

Hoppas ni har en skön söndag. 

kram 

Gräsänka

0 Läs mer >>

Pingu språket?


Jag håller med henne....

0 Läs mer >>

 



Jag är med och tävlar om en namnmössa hos Linda på Älskadehjärtegryn

som också har så mycket annat fint.

En unik mössa till Alva i höst vore ju super fint.

Tävling hos Älskadehj...

0 Läs mer >>

I år är det 10 år sedan jag och mina gamla klasskamrater gick ut nian. Ett företag Barabamba ordnar middag+fest för alla fyra niorna på Torekällberget. Idag har jag anmält mig. Var tveksam först om jag skulle gå.. Känns inte så kul och träffa de som var muppiga, men det överväger med goa människor och mupparna kanske inte ens kommer så det är ju klart jag ska gå! Ska bli kul! Hoppas det är många som kommer bara!

Nu är bara frågan, Vad ska jag ha på mig??




Klassåterträff

0 Läs mer >>

 och kvällens middag hemmagjord pizza! Mumsigt värre!

Fredag

1 Läs mer >>

att jag ska bli faster snart? Alva ska få en liten kusin. Va och klappade lite på magen ikväll. Myyys! Sicken hård kula. Är så nyfiken på hur han ser ut. Ja, vi vet att det är en han. Han är beräknad till 31 aug, men han kommer nog till helgen eller senast början av nästa vecka. Eller om två veckor eller.... pooohhh.... känns nästan som det är jag som går och väntar barn i huvudet. Jag sitter till och med och äter choklad. Jag är faktiskt lite nervös. Kom ut nuuuuuuu! Jag har köpt massa presenter! (börjar redan med mutning)

Vet ni...

0 Läs mer >>

Evian Roller Babies

0 Läs mer >>

Bvc besöket avklarat. Alva fick betyget Godkänt! :) Hon kunde gå, bygga klossar, peka ut näsa, mun, öga på dockan, rita, prata och göra saker på kommando. Vaccinitaion mot påssjuka, rödahund och mässlling. Hon pep liiite, var jätte duktig. När sköterskan däremot skulle sätta på plåster blev hon helt hysterisk. Hon har ju aldrig haft plåster förut. Så det var det mest läskiga med besöket, att få plåster. Det ryckte hon bort illa kvickt.

Lilla damen följer kurvan alldeles utmärtk. Eller ska jag säga stora damen..
hon är nu hela 87 cm lång och 13 kg tung.
På 1½ år har hon alltså vuxit 33 cm och ökat 9 kg.
Här går det undan!

Godkänd!

1 Läs mer >>

Jag anmälde mig just till högskoleprovet så här på en onsdag natt. 23 Oktober ska man pinas och svettas igen... Gjorde ett prov 2005. Resultatet av det provet ska vi inte tala om. Anledningen till att jag nu tänker plåga mig själv igen är för att provet bara är giltigt i 5 år. Eftersom jag tänker söka utbildningar i vår igen så är det bra att ha. De sägs ju att det blir bättre resultat destu fler gånger man gör det.
Really Hope so!




Imorgon, Öppna förskolan och 18 månaders kontroll på BVC.

Nu, God natt! 

Högskoleprovet

4 Läs mer >>

Vem kom på att det skulle innebära otur? Det här kommer bli världens bästa dag det känner jag på mig. Solen skiner, vi är friska och glada. Ikväll kommer fina Sanna & Marko hit och grillar och jag får känna lite på bebismage, kan ju inte bli mycket bättre!

Det blir vad man gör det till.

Ha en underbar dag!

Fredag 13.e

1 Läs mer >>

Lillskruttan har en tendens att sno åt sig bläckpennor och har inte så stor kontroll över sina fladdriga händer. Slängde en tröja här om veckan efter alla försök med "ta bort", vanish, galltvål, you name it. Idag hände samma sak med en ny, ljus klänning som hon fick i present, som jag vet är rätt dyr. Denna klänning vägrade jag bara att slänga så jag googlade på "bläckfläckar på kläder" och fick världens bästa mirakel tips. Det gick bort på en gång så det vill jag dela med mig av. Olyckor kan ju hända, stora som små.


Om olyckan är framme och man får bläck på kläderna så kan man ta bort det med grädde och salt. Gnid in det i fläcken och vips är den borta! Man kan få en fettfläck kvar av grädden, så man kan testa med mjölk och salt först. Men fett är enklare att få bort än bläck!

Lätt va?!

Bläckfläckar