0 Läs mer >>
Solen skiner och vad gör jag? Jo, sitter inne på ett kontor och jobbar. Men de är bra det. Sista dagen som vikarie idag. Och ikväll ser jag fram emot en härlig grillkväll med underbara vänner!

So long

Najs

1 Läs mer >>
Skulle ju fixa med bilderna från veckan men jag fastnade i letande efter en ny vagn. Vilken djungel det är. Känns lika svårt och stort som att köpa en ny bil. Som sagt.. är så fruktansvärt trött och less på våran barnvagn. Hon växte ur liggdelen för ungefär en månad sedan, men sittdelen är hon för liten för. Den har 3 lägen, men inget som är helt plant, så hon blir super kinkig när hon blir trött och kommer aldrig till ro. Har alltid slutat med att jag får bära hem henne. Hjulen fladdrar när man kör baklänges, suffleten kan man inte vinkla ner när solen kommer, och då kommer problemet med hjulen igen, att man inte heller kan vända vagnen... Ja ni hör! På ett sätt känns det onödigt att köpa en ny. Men å andra sidan använder man den 100 ggr om dagen så det känns vikigt att man trivs med den och framför allt att Alva sitter bra.

Hur skulle man veta detta när man aldrig har haft barn förut?
 
Har kikat lite på denna som verkar stämma överns (någorlunda) med alla hundra krav jag nu har.. :)

Klicka för att se nästa bild

Emmaljunga City Cross


Hittade just en på Blocket som inte alls var så dyr...
Hoppas den inte är såld så kan man iaf åka och kika.


God natt! <3

Ny barnvagn?

0 Läs mer >>
Nu är vi hemma igen efter några dagars besök i bl.a Hofors, Falun, Dalarna & Örebro. Nu ska jag packa upp och natta lillan. Kommer upp med lite bilder inom kort...

TJO!

Borta bra men hemma b...

0 Läs mer >>
Nu sticker vi norr ut några dar...

Ha det så gott så länge!

Adios Amigos!

Blogg paus

1 Läs mer >>
Igår kom mamsen och tog Alvis på en promenix så jag hann städa hela lgh på en gång. Skönt att få allt gjort på en gång, än att damma en hörna i timmen. Tack mamma!!!

När jag står i badrummet och skurar så öppnas ytterdörren, jag trodde det var mamma och Alva som kom, men jag hörde ingenting. Gick dit och titta då står dörren helt öppen. Stänger och låser. Var det spöken eller busungar?

Vi satt på uteplatsen och pratade då kommer ett gäng små killar springandes emot oss. Den ena killen pratar så fort så vi hör inte vad det är han säger. Efter kommer en kille som håller sig för huvudet och skriker AJAJAJAJAJAJAJAJ! Blodet bara forsa och hela vita t-shirt var helt röd av blod. Såg riktigt otäckt ut. Han tänkte gå in i lägenheten (vad han nu skulle göra där) men han var panik slagen och chockad. Mamma hämtar en handduk och trycker mot huvudet och ringer 112. Efter ett tag lugnar han sig. Mår helt okej. Det visade sig att killarna hade lekt vid grushögen och kastat sten som de låtsades vara handgranater. De ringde efter hans föräldrar som sedan kom och hämtade honom. Han vart lite besviken över att han inte fick åka ambulans. Blev säkert ett jack i huvudet och något stygn. Det ser ju oftast värre ut än vad det är. Men vilka ungar! Kunde gått riktigt illa. Men de lärde sig nog en läxa.

Blodspåren på uteplatsen gick inte riktigt att få bort. Men de kanske försvinner  till våren när snön har kommit, och gått...

sjukhusstuga

1 Läs mer >>
Det går inte fort att städa med en bebis som aldrig sover. Tredje maskinen med tvätt rullar, en sockerkaka färdig och en timmes promenixande, längre än så har jag inte hunnit. Och jag var ändå uppe vid 7.. Tur att mamma kommer snart och tar lillan en stund. Då kommer det gå undan. 

Fram med snabeldraken...

0 Läs mer >>
Idag blev det ingen sovmorgon. M stack tidigt ut på dyk, idag igen och lilla trollet är morgon pigg. Önskar jag kunde säga detsamma om mig själv. Blir lite frulle nu och sen en promenix. Idag ska det städas och packas för imorgon åker vi till Alvas farmor och farfar några dagar.

Det sägs att TV inte är bra för små barn, men nog är det intressant ändå!? Det ser ganska så kul ut när människor på TV.n ler för då tror Alva att dom ler till henne och hon flinar tillbaka. :)

Detta är vad vi gör en söndag kl.7.
Vad gör du idag?

 


Makten över fjärrkontrollen ;)

Sunday morning

1 Läs mer >>
i Sonys vaio data (se tidigare inlägg). En rosa vill jag ju ha så klart! Den har verkligen fastnat på min hjärnan. Kan inte sluta tänka på den. Va och pillade lite på den på Media Market och det gjorde ju inte saken bättre. *suck* Bara 11 900:-
Får väl sukta ett tag till. Blir ju inte överöst med pengar när man är mammaledig direkt.

Over and out

VAIO W Series: compact and easy to carry

Kär

0 Läs mer >>
kan nästan sitta själv nu!

Här är posar hon med pappas keps!

Våran lilla stjärna

3 Läs mer >>
Håller på och fixar till klädkammaren här hemma. Satt upp hyllor så det ska bli ordning & reda. Började plocka in alla jackor... halsdukar, vantar osv. Ställde upp skorna för att se om de var något som jag kunde göra mig av med. I all röra hittar jag en mystisk låda med ännu mera skor som jag inte visste jag hade, eller totalt glömt bort iaf. Räknade mig till 29 par skor. M bara garva och tyckte det var hysteriskt många och att jag skulle börja använda dom istället för att klaga på att jag aldrig har några. Men sååå många är det väl ändå inte? De flesta är pumps och finare skor man sällan använder. Till vardags gillar jag att vara bekväm. Slängde iaf 3 par. Så 26 par är väl helt okej!?

Hur många par skor har du? 

skor skor skor

0 Läs mer >>
Idag var vi på BVC. Väga, mäta och spruta. Eftersom hon blev så himla ledsen förra gången hon fick spruta så såg jag inte fram emot detta besök idag. Vi fick en annan sköterska, våran vanliga va på semester. Hon fick sitta i M's knä medan jag distraherade henne med leksaker. Det vart lite gråt på sista sprutan (som svider i låret) men annars gick det hur bra som helst! (*puh* säger jag) Hon är lite trött och ville inte ha någon gröt ikväll, huvudsaken hon slipper febern man kan få.

Hon växer så det knakar.
7090 g och 69 cm lång.

Följer kurvan bra. Något låg på vikten. Men hon var lång när hon föddes och har alltid varit en lång och smal tjej. Så hon sa att det gör inget om vi ger henne mer mat, så kanske hon fettar på sig lite.


BVC besök

0 Läs mer >>
 
Har köpt Ahlgrens Husvagnar och dessa campingvagnar var riktigt goda. Fruktsmak, så dessa är till och med godare än de vanliga bilarna, enligt min smak.

Begränsad utgåva så skynda och testa!!

Världens godaste husv...

1 Läs mer >>

Lika som bär!?

0 Läs mer >>

Roller Babies

1 Läs mer >>
Ikväll blev jag serverad en LITEN clubsandwich. Kyckling, bacon, dressing, sallad, lök och bröd. Värre än en Kalle Anka smörgås och den trodde han att jag skulle få i mig...

Clubsandwich

3 Läs mer >>
Vi har gjort om en gammal låda på hjul, som skulle slängas, till en leklåda till Alva. Min mamma hade denna låda/vagn när hon var liten, användes även som gå-vagn då den är på hjul. Önskar jag hade tagit en bild hur den såg ut innan. Den var i trä och lite nött med ett Brio märke fram. Vi putsade och målade lite, klistrade på bokstäver och vips, en helt ny leklåda till Alva. Äntligen har man någonstanns att göra av alla leksaker som annars ligger överallt.
Vad tycks?

Som ny!