1 Läs mer >>

Vad göru Alva?

0 Läs mer >>


Idag har vi varit i huvudstaden. Alva ville så gärna åka tåg. Så det blev en utflykt till Stockholm. Hets, stress, turister och varmt. Kommer hem och tittar igenom bilderna från veckan. Vilken kontrast. Här följer några bild favoriter ifrån lugnet i skogen...


Det fanns massor av blåbär i skogen. Vi fyllde en hel skål på nolltid.


Några vändor på sjön i lugnet. Inte en kotte så långt ögat kunde nå. Så tyst så tyst...
Vi fiskade men nappade bara små aborrar.
I fisketävlingen blev det 4-6 till pappan mot damlaget (jag & Alva).


Alva & farmor på kvällskvisten


Skepp & o´hoj!!


Lövsjön

0 Läs mer >>
Jag ber om ursäkt för att förra inlägget blev något knasigt. Ville så gärna kunna skriva något från mobilen, men mobilen och jag är inte direkt bästa vänner längre.

Veckan har varit bra! Vi har bott i en stuga upp norr i en skog vid en sjö. Ingen el och ingen vatten. Lite pyssligt med matlagning och disk men det har funkat. Ingen tv, ingen data, mörka kvällar med tända ljus. Dock var vi en del hos M's päron så vi har blvit bortskämda och haft det lyxigt också. En dag på Furuviks djurpark, lite shopping, sol, bad, fiske och lata dagar är vad vi har ägnat dagarna åt. Nu är vi hemma och jag känner mig lite mer utvilad och älskar just nu mitt hem lite mer än vanligt. Lampor i taket, rinnande vatten i kranen och kunna spola toaletten efter sig är lyxigt.

En helg kvar nu innan denna korta semester är över. Men det känns inte jobbigt för jag vet att min långa "ledighet" kommer om några månader.

Soo long my friends!Spegelblankt.
Utsikten från stugan


Hem ljuva hem

1 Läs mer >>
HEJ!! jaG TESTAR ATTBLOGHA FRÅN MOBILEN. DET GÅR LASST NEJ LASSLKASST SKA JAG SLRISKRIVA. TANGENTERNA ÄR JÄTTE OKONSTIGA OCH DEY GÅR ONTE ATT SUDDA. S+ÅSMÅ BOKSTÄVER GÅR INTE HELLER. JA NI SER. VERLAR SOM JAG E PÅ LSEYLYSET. JSH VILL HA EN IPHONE SO BAD. KRAM PÅ ER

roadtrip

0 Läs mer >>Kan inte få nog av dom godaste gubbarna i världen. Folk frågar om jag har cravings, kan det vara så att jordgubbar är mitt måste-ha-behov just nu. Men å andra sidan, vem gillar inte jordgubbar??Strawberries

0 Läs mer >>
Hola bambinos!!

Sorry för dålig uppdatering. Har jobbat 7 dagar i rad men nu är jag 9 dagar ledig. Så välkommet! Vi har lite småplaner men vet nog inte förrän imorgon när vi packat väskorna vart i landet vi beger oss. Spontan kan man vara även fast man har barn. Lite begränsat bara.

Idag får vi besök av Alvas kusiner från Örebro, Ebba & Ester med familj. Planen var att åka och bada idag så jag hoppas det spricker upp.

Ha en lovely day så återkommer jag snart igen!

Tjingeliiiing!!! :)

semesterooo!!!

3 Läs mer >>

Jag måste få skryta om min underbara prinsessa idag. Hon har sina `moments´ som vilken levande varelse som helst men hon är då det underbaraste som finns på denna planet! Kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar henne. Hon pratar så mycket nu och säger så söta och roliga saker. Sjunger och nynnar så sött så man smälter. Önskar jag kunde fånga varje ögonblick och spara i en liten ask att ta fram om 50 år. Så här kommer en kärleksbomb i bilder på min pussgurka!

♥ ♥ ♥
♥ ♥


Lot´s of love!


Mammas älskling

1 Läs mer >>


Bild lånad från expressen


7,3 KILO vägde han när han föddes!!
OMG!!!
Måtte jag inte gå över tiden.


artikeln hittar ni här! 


BIG baby

1 Läs mer >>Vad slår en frukost med nybakat bröd?
Var länge sen jag bakade nu och ikväll fick jag ett ryck.
Längtar redan till frukosten imorgon bittit, eller kanske blir det en kopp te och kvällssmörgås. 
Det är ju som allra godast medan det fortfarande är varmt. 
Älskar hembakat!

kvällsbak

0 Läs mer >>Våran utsikt hemma i solnedgången ikväll.

Underbara ljumna sommarkvällar! Love it!

God natt!

view

0 Läs mer >>Förutom jobb blir det mest strandhäng och bad mellan varven. Det gör att det nästan känns som semester för en kort stund. När klockan ringer på morgonen är man tillbaka till verkligheten igen. Två veckor kvar till en veckas semester. Men sen ska jag vara ledig hela julen och våran och sniffa bebis, minst, och det slår en arbetande sommar med hästlängder. 

Idag en ledig mulen söndag. Ett dopp i varm pool och lite stadssightsing kanske blir dagens planer. Vi tar det lite som det kommer.

Ha en bra dag!!

Strandhäng

5 Läs mer >>Tack för gratulationerna!
Tänkte det kanske var dags att sprida den glada nyheten nu. Jag har ju trots allt redan gått mer än halva tiden.
Det känns att det jäser nu om man säger så.. Både framåt, bakåt och på härsan och tvärsan :)

Lill ♥ är beräknat till 20 nov.


Tack!