0 Läs mer >>

Önskar jag er alla!
Hoppas ni har en fin afton vart ni än befinner er.

Här har lilla damen nyss slocknat. -mamma, jag är trött, god natt, sa hon halv elva och tassade in till sin säng. Jag har intagit soffläget med lilla hajen som en igel intill, som vanligt. Framför tv.n beklagar vi oss över vad mycket skräp som sänds en nyårsafton. Detta är lite nytt för oss att se på tv en nyårsafton. Hoppas de hinner skärpa till sig tills jag blir pansionär och sitter framför tv.n nästa gång.

Hepp hepp och skål! 2012 kommer bli ett bra år!

Gott nytt allihopa! :)

Gott nytt år!

1 Läs mer >>
Idag fick vi äntligen träffa lilla Vide, Noels nya kompis. Han kom till världen 2 veckor efter Noel föddes, lite tidig, och Noel kom två veckor sent så de var en liiten skilnad storleksmässigt kan man säga. Han var så fin lilla fågelungen! :)

Näst sista dagen på året. Imorgon smäller det och vi vänder blad igen. Här blir det en lugn nyårsafton med familjen. Precis vad vi behöver. Alva har aldrig tidigare orkat vara uppe till tolv slaget och jag tror inte hon kommer vara det imorgon heller. Dom säger det ska bli stjärnklart så kanske blir det en nattpromenad...

Trevlig helg på er! :)


Ny kompis

1 Läs mer >>

Oändlig kärlek till mina två små! <3

Mina fina

0 Läs mer >>

Hoppas ni haft en mysig jul. Våran jul har varit lite annorlunda än hur det brukar vara. Men det har varit bra och mysigt ändå. Det har varit fullt upp med mammas 50-års dag så när julafton kom var det skönt att bara vara hemma och pusta ut! Tomten kom, maten var god, fina klappar, ja alla var nöjda och glada :)

Imorgon ska M tillbaka till jobbet. Alva har jullov 2 veckor till så imorgon ska jag vara ensam med 2 barn för första gången... :O Imorgon är visserligen en lugn dag men jag förstår inte hur jag någonsin ska kunna passa en tid. Sätts på prov på ons då det är BVC på morgonen.. Hoppas mina vänner har rätt när det säger att man kommer in i det. Men som det känns nu kommer Alva komma 3 timmar försent till dagis, varje dag.. :/

Och idag, Hurra hurra, blir Noel 3 veckor! Inte så gammal men vad fort veckora går ändå.. Ikväll har han badat och oj vad han njuter. Måste filma nästa gång. Ser ut som han går in i trans. :)

Nu är det dags att mjölka, igen...!

So long my friends! ♥God fortsättning!

1 Läs mer >>

Hurra hurra för världens bästa mamma idag! Lööööv ju!!

Mamsen fyller 50!!

0 Läs mer >>

Två veckor har gått sedan han såg sitt första ljus. Vardagen är fortfarande som söndag varje dag. Alla gamla rutiner är upp och ner. Alva blev väldigt lång ledig med lillebrors ankomst och jullovet sammanhängande. Men det kommer en vardag så småningom. Nu njuter vi bara av att vara tillsammans!

2 veckor

1 Läs mer >>

Ikväll har Noel sovit flera timmar i rad så vi har bakat lite. Man får passa på. :) jag har haft min egen lilla hjälpreda till hjälp. Eller ska jag säga levande diskmaskin?! :-D

Baka baka liten kaka....

2 Läs mer >>

Nu sitter jag i min hörna igen. Men istället för att balansera muggen på den hårda kulan, som nu är ett minne blott, ligger min fina lilla Noel. Kan fortfarande inte riktigt förstå att han kom ut från min kropp. Så perfekt, så älskad.


I min hörna

0 Läs mer >>
Torsdag.. eller? Jag har ingen koll på dagarna längre. Vet bara att julafton närmar sig med stormsteg och inte en enda julklapp är inköpt ännu. Blir till att göra en lista innan vi ger oss ut i julkaoset för annars går man omkring i timmar och hittar ingenting. Tack för att internetshopping finns! Dock hittar man inte alltid allt man vill där heller. Pepparkakshus ska snickras ihop och skinkan ska fixas. Min kära mamma fyller 50 år också dagen innan doppardagen och på juldagen ska vi fira jul med M's familj. Ja, fullt upp runt juletider.

Nu ska vi klä på oss och gå ut och ta lite friksluft. Välbehövligt.

Ha en bra dag!

Godermorgon

2 Läs mer >>

Glad Lucia önskar jag er alla!
Hoppas ni får en mysig dag!
Glöm inte äta pepparkakor så ni blir snäll(are) ;)
Våran fina pepparkaksgumma som sjöng så fint på sitt första luciatåg på dagis igår!

♥ ♥ ♥Lucia

2 Läs mer >>

Vi kallar honom Lilleman men han ska heta Noel.

Noel betyder jul på franska. Dagen han föddes kom första snön och Noel kom med julen (sen att snön försvann lika snabbt va ju tråkigt) :(
 

Våran gosse

1 Läs mer >>

Precis kommit ur morgonrocken. Idag är lilleman på ett riktigt snutt och kink humör. Är bara mammas tuttar som duger. Verkar inte finnas något stopp. En matglad kille!

Imorgon får vi besök av farmor, farfar & kusiner. Vore bra om kaoset från golvet och diskbänken kunde försvinna av sig självt. Gärna tvätten som aldrig tar slut också.


En vanlig dag