0 Läs mer >>

Kollar på programstarten på Tv3. Vilket är första och sista gången. Hur kan man ens vilja ha det jobbet? Får huvudvärk bara av att lyssna på henne..  kvack kvack kvack...


Anna Anka söker assis...

0 Läs mer >>

Glöm inte sätta på ljudet! :)

Bus med favorit moste...

2 Läs mer >>

Usch vilken jobbig natt. Alva har lekt rövare. Leka kl.1?? Mamman var inte så pigg på det nej. Pappan märker ingenting som vanligt. En bomb skulle kunna explodera bredvid hans säng utan att han skulle lyfta ett lillfinger. Efter frukosten kom en rejäl bajsexplosion så det var bara att slänga ner allt i badkaret. (nej, jag slängde inte Alva) Så nu är hon ren och fin med lockigt hår som det alltid blir efter badet. Qutie!

Snart ska jag iväg på ett spinning pass. Var år och dar sen. Jag vet att jag inte kommer kunna gå imorgon. Men när man väl har vanan inne så kan man inte vara utan den heller. Positiva tankar, eller hur?!

See ya later aligator! 

Godmorgon Tisdag!

1 Läs mer >>

Det var den helgen det. Jag jobbade ju igår så jag är bara glad att det är måndag så jag har fått umgås med min favorit tös. Vi tog en sväng om på stan. Hittade en påskpresent till Alvis och foundation svampar (alla antecknar!?)

Sen blev det en hel efternmiddag i Nykvarn. Lagade mat tills mamma kom hem -kalorisnåla kassler kolijoks. Ja, nu är det måndag och nya tag (igen). Nu när jag har erkänt det för mina bloggläsare så måste jag ju skärpa mig. För nu håller ni ju koll på mig, eller hur?! :)  


Påskharen kommer med detta...
Lindex Shop Online - Blus

Lindex Shop Online - Jeanskjol
Bild från Lindex Shop Online.

ny vecka - nya tag

2 Läs mer >>

Godmorgon!
Så var det helg igen. Veckorna säger bara svisch. Igår hade vi en helmysig tjejdag i stockholm med mamma min. Lite shopping, lunch och strosande. Alva sov 2½ timme i vagnen, helt perfekt! Sen röjde hon runt på Åhléns innan hemfärden.
Tack mamma för en helmysig dag. Du är bäst!

Imorse väcktes jag av en hästspark och några käftsmällar. Och sen några pussar efter det. Alltid lika härligt. :)
Idag börjar babysim igen. Ska bli kul!

Här har vi en liten konstnär så här på morgonkvisten; 


- oj, jag "råkade" tappa kritan.Trevlig helg!

Kram från oss

Jag ska måla hela vär...

0 Läs mer >>

Finns det något godare än frasiga våfflor med sylt och grädde?

mmmm mmm mmmmmmmmmm......

Våffeldagen!

0 Läs mer >>

Nu har hon hela 5 tänder. Tre nere och två uppe, men den ena är längre än den andra då de pluppade upp vid olika tidpunkter. Ser så gulligt ut när de börjar sticka fram!
Bissingar

0 Läs mer >>

Hunden sover. Bebisen har sovit över 1½ timme nu (kors i taket). 

Ska kolla lite på middagstips, behöver lite ny matinspiration...


Underbara tystnad.

0 Läs mer >>
Just nu låter det som jag bor på McDonald´s terass vid Maren i Södertälje. Det bara kryllar av äckliga måsar (eller vad det nu är) i luften. Men man ser dom inte för det är en väldans dimma. Var nyss ute på en hund/vagn promenad och det var med raska steg för rädslan att få en skit i huvudet. Dom brukar ju hålla till på Tippen som inte ligger allt för långt bort, men att de har svärmat över vårat område har jag aldrig varit med om. Hoppas de försvinner snart!

Måsarna skrattar sig ...

0 Läs mer >>

Me like!!! :)

Jag har nog aldrig uppskattat bar mark så mycket som nu.
Våren är MER än välkommen!!

Kom på att jag har inga våriga skor. Sliter ut ett par om året, sen kastar jag dom. Får bli en sväng förbi skopunkten efter matshoppingen.

sol sol sol

0 Läs mer >>
När det är helt knäpptyst i lägenhet då betyder det att något bus görs av lilltrollet. Den här gången var det ännu ett litet dopp i Wilmas vattenskål. Ombyte nr femtioelva då...

Snart ska vi bege oss iväg till kyrkis och sen handla. Tror Wilma tycker det är skönt att få vara ensam hemma ett par timmar. Så hon får lite lugn och ro.

Bus

0 Läs mer >>

Om ni köpt Euroshoppers frysta hallon -släng omedelbart!

Läs artikeln i aftonbladet HÄR!


hallon1

Kräksjuke-hallon