0 Läs mer >>
Det blev inga kameler, jag var for skrynklig, inget att ha.. haha! Lika bra det kanske for jag vill ju hem till min familj & vanner, inget ar battre an det.

Jo, har sitter jag i en rokig liten grotta (internet rummet) och ar helt proppis i magen. Maten har pa hotellet ar super bra. Enorm buffe' och att inte tala om efterrattsbordet. OMG. Ingen halsoresa har inte. Idag har vi legat pa stranden och njutit. Alva har sovit ganska mkt idag sa lite salstralar har sugits in.

Folk ar bra konstiga. Har badar dom med badrakten ovanpa cykelbyxorna, tubsockor och gympaskor, med sloja och klader... Hmm... snacka om kontrast pa olika kulturer.

Kom en hel del muslimska manniskor till hotellet for ett par dagar sedan. Dom ar som tokiga i Alva. Igar kom en tant med sloja bakifran sa jag hann inte reagera och tog tag i Alvas kinder och pussade henne. HALLAA, vad gor du med min bebis? -blev reaktionen. For att inte tala om hur manga foton vi har varit med om. Med pappan, med pappan och hennes dotter, med bara dottern, t-shits killen mfl, mfl.. Alla vill fota. Dom ar typ varre an kineserna med fotandet. Jag haller ju med om att hon ar bedarande sot, men vad ska dom med foton pa pa en framlings barn??

Igar var det forsta advent. Tanken pa att det ar jul snart kanns hel skumt. Men det ska bli mysigt att komma hem till julmust och pepparkakor.

Nu ar det snart natti natti. Har har vi inte varit uppe langre an till 21 nagon kvall. Man ar helt trott i bade kropp och knopp. 


Hoppas ni mar bra och kul att sa manga kommentera, jatte kul att lasa! MERA!! smilie! (hittar inte tecknena) hoho! 

Ej sald, inte lang...

7 Läs mer >>
Hej allihopa!!

Sa har ar vi i Marsa Alam. Mitt i oknen in the middle of nowhere.. Det ar jatte soligt, helt fantastiskt vackert och inte mycket folk sa det ar som om vi hamnat i ett litet paradis. Det vi inte visste innan var att centrumet bestar av ca 5 bazarer pa andra sidan hamnen, sa man far alltsa aka battaxi (5 min) varje gang man ska dit, eller till stranden. Lite omstandigt men det gar bra. Runt hotellet finns bara sand sand, oken oken..

Alva verkar trivas som fisken i vattnet. Hon far sa mycket uppmarksamhet av alla, araber som turister. Hon gillar att sta pa uteplatsen och titta pa vattnet samtidigt som hon gungar och rockar med hela kroppen.

Kommer varken in pa msn eller facebook sa bloggen ar mitt hej till civilisationen!

Ja, vad kan jag mer beratta. Jo, idag fick jag ragg. Medan Markus & Alva va pa promenad kom Hassan fram och sa att jag var very beutiful. Drojer nog inte manga dagar innan han fragar M om hur manga kameler han vill ha for mig. Men mamma har sagt minst 4. :)

Nu rinner tiden ut...


Hoppas ni har det bra dar hemma?? Vad gor ni? vad hander?
Skriv sa jag har nagot kul att lasa nasta gang jag kikar in.

Soliga kramar fran Moi!

Hej fran Egypten!

2 Läs mer >>

Hello Egypt!

Nu är inte lakritspiporna långt borta.

Om 5 timmar ringer klockan. Då är det dax att klä på oss och rulla mot Arlanda.
Ska bli sååå skönt att komma bort ett tag.

Håll tummarna för att det går bra att flyga med Alva och att vi får hålla oss friska.


Hoppas hotellet har internet så ska jag blogga lite därifrån. Så kika gärna in ibland.
Och kommentera gärna lite så jag har något kul att läsa och får höra hur ni har det.


Ha det så bra nu!
Tänk på mig när ni här hemma står framför spisen och kokar pasta eller är ute i regnet. Hihi ;)

Ses om 2 veckor.
Marina Lodge i Marsa Alam
Here we come!
:)

Marina Lodge at Port Ghalib


Bye bye sweden

0 Läs mer >>

Tänk vad fort ett år kan gå. Ellas födelsedag firades med tårtor och paket.


Födelsedags barnet!Kusinen FlippanEllas mamma hade gjort mumsiga pannkakstårta till de små!
Alva gillade den väldigt mycket!De stora fick aftereight tårta, yummi in my tummy!Paket, paket och massor av paket.Malin & Rasmus bygger ihop en bil..Den tyckte Alva var jäääätte kul! (önskar sig i julklapp) :)Av Alva fick Ella en bok och ett foto i ram, som min mamma tagit i somras av Ellas små fossingar

Ella 1 år!

1 Läs mer >>

Här om dagen (den 16.e) blev ju min lilltös 9 månader. Tänk att nu har hon levt uti världen lika länge som hon låg i min mage (+2 veckor).
Utvecklingen går i en speedad fart.

Några bilder som mamman min har tagit:
<3
 

9 månader

0 Läs mer >>

Sorry för den dåliga uppdateringen. Har helt enkelt inte funnits tid.

Det har varit en väldigt kvällspigg solstråle denna vecka. Hon har enormt med energi på kvällarna så det har blivit att vi somnat samtidigt, helt utmattade. Igår fick jag stänga av mitt i veckans höjdpunk -Greys Anatomy, då är det illa.

Idag har vi en skön hemma dag. Har en del tvättning och packning att ordna. Vi åker ju på söndag!

Ikväll blir det kalas för lillkusinen David som blir hela 15 år!

Här osar det nu en (o)härlig doft av barnbajs. Dags för dagens fjärde blöjkamp.


 

Helluuu

1 Läs mer >>
svvz< hc vvf2fffffffffffffffffffffffffffffffffffvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv3333333333333rrrrrrrrrrrrr
rrrddddddddddddddddddddkkkkkkkkkk55l66666666ööööööööööööTddddddhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkAlva gästbloggar

0 Läs mer >>
Någon hemma i strumpan?

Ja, hallå ja!?

0 Läs mer >>

Oron för svininflu...

0 Läs mer >>
Ja, idag gick även jag och blev stucken efter mycket om och men. Varit skeptiskt. Men kände att eftersom inte Alva får vaccinera sig så gör jag det, risken blir ialla fall liiiiite mindre att jag drar hem något virus till henne. Och förhoppningsvis slipper jag själv bli smittad också.

Men de var en upplevelse de att bli vaccinerad i ett stadshus. Kön var lång, tog 35 min innan jag hade ringlat mig runt hela entrén. När jag väl kom in i båset, kom en svartklädd kvinna och sa hej, sen högg hon sprutan bara rakt in på baksidan av armen. Sen gick hon.

 Det rann vätska på armen och jag börja blöda. Fumla fram en sarvett ur väsken och tryckte till lite. Efter en stund går hon förbi; Blöder du? Ja, de vore snällt om du hade ett plåster!?
- Dom är slut.

Okej.. kände mig som en försöks råtta. Målet verkade vara att ge sprutan till så många som möjligt på så kort tid som det bara går.

Inget tvättande på huden innan, ingen varning; -Nu sticker jag, en del av vaccin dosen rann utanför...

Hmm.. om jag får svininfluensan nu ändå, vet jag varför.
 

Halvt vaccinerad

0 Läs mer >>

Igår fyllde min kära mormor år!
Hon fick Annas nybakade chokladmuffins istället för blomma.

Voila!Homemade

1 Läs mer >>

<3

"Mammor vet mycket...