0 Läs mer >>

Idag sprang hon iväg med min mobiltelefon och dränkte den i hundens vattenskål.
BUSFRÖ!!!
Sååå... tills vidare når ni mig på mailen eller hemtelen.

mobillös

0 Läs mer >>

Ska bada och vara ute i solen hela dagen. Njuta av sommaren.
Snart börjar ju jobbandet så man måste ju passa på.

Hoppas ni får en fin dag!

Våra blommor blommar för fullt

Det blir en dag vid p...

0 Läs mer >>

Titta, vad liiiiten hon var förra midsommaraftonen!

Min bebis har blivit så stor...



Liten

1 Läs mer >>

beskrivs bäst i bilder. En super mysig dag! Tack La familia för det! <3











 

Midsommarafton

1 Läs mer >>
Härliga dagar! :)
Midsommarfirande väntar. Sen går det åt det mörkare hållet igen, men det ska vi inte bekymra oss över nu..

Hoppas ni får en super mysig midsommar.

Samlar nya bloggkrafter och återkommer kanske nästa vecka.

kram kram skumbanan

Sommar och sol

2 Läs mer >>

Hann inte uppdatera igår, men här kommer den sent omsides...

Ja, herre jösses vilken upplevelse! Jag fick denna upplevelse av min kära sambo i 25 års present (förra året). Men blev inte av förrän nu pga att väderet alltid har varit dåligt när jag bokat, men igår så var vädergudarna på min sida...

Man känner sig ganska liten på jorden när man svävar uppe i det blå.

Sååå... på med jacka, vantar, hjälm och sele. Fast knuten i föraren bakom mig som är fastknuten i själva ballongen. En lina drar oss upp och man får springa så fort man kan innan man lyfter. Ser jätte kul ut för benen fortsätter springa fast man har lyft från marken. Vi stiger fort upp, men efetr några sekunder säger killen
-Vi måste landa! Trodde han skämtade för han skojade och skrämde upp mig en del innan vi lyfte. Men linorna hade trasslat sig så det var farligt. Detta händer ungerfär var tusende flygning. :O Så det blev en nödlandning på fältet och en promenad tillbaka till starten för att sedan göra om alltihopa. Puh! Men nu hade jag ju fått "öva" en gång och sprang ännu bättre på andra lyftet. Ja, upp vi for och hej och hå! Det var en väldigt läskig känsla. Specielt när han knäppte loss linan så vi verkligen var fria. Han styrde till vindarna som lyfte oss högre och högre. Ibland när det blev vindstilla vart det alldeles knäpptyst och det kändes bara som man skulle falla rätt ner. huauuuaa! Tror vi kom upp på ca 300 m. De hade kommit som högst 900 m igår men vi fick inga riktiga bra vindar så flygturen blev tyvärr ganska kort. När jag väl började tycka det var lite kul istället för skräckslaget så var vi på väg ner...

Det var en fantastisk utsikt där uppe kan jag lova. Jag såg enda till globen. Jag tog lite darriga kort och fick med en liten snabbfilmning.



Min hejaklack!







Från mitt perspektiv




 
Ett litet klipp! Lägg märke till mitt snabba självporträtt. Ville ju ha bevis på att det var jag som hängde i den där konstiga bananen. :)

Skärmflyging

1 Läs mer >>

När man jobbar blir det inte mycket bloggande.. Imorgon ska jag upp i luften och sväva (om vädret tillåter) Mer om det imorgon.

Sov så gott!

18/6

2 Läs mer >>

skadeglädjen fortsätt...

2 Läs mer >>

Kommer ni ihåg dessa små korvar för exakt ett år sen?



Ett år senare...

 
Alva, Filippa & Ella


Tre glada små tjejer som har blivit ganska stora...

De tre donnorna

0 Läs mer >>

Ja, dessa älgar kommer ner till vår lilla sjö då och då och tar en klunk. Idag fångade jag henne på bild.

Älgen

1 Läs mer >>


Dagens tuffing

0 Läs mer >>

 Att hammra mamma i huvudet är kul! :D
 




 

skadeglädje

0 Läs mer >>
Och det ska hålla på EN MÅNAD! Vad är det här? Hur ska jag överleva denna månad? Bara bröllop och fotboll.. ;) Vilka problem jag har va? Någon som är ledig för en fika,  dag som natt, så är det bara att säga till! :)

och så en massa fotbo...

3 Läs mer >>
Ursäkta mig men jag är så jäkla trött på allt snack och tjat om Kronprinsessans bröllop. Flera månader innan bröllopet börjar man sända bröllops program på Tv och det pratas om vett och etikett, hur man ska klä sig, hur man ska äta, vilken parfym som ska användas osv osv osv... När jag läser tidningen är det bröllops special. Folk skickar hälsningar och berättar om presenter de ska skicka. Nu är det något bröllopsprogram VARJE kväll på tv. När jag går till affären ja vad är det första OCH sista man ser i affären, Jo bilder på paret på chokladaskar, sarvetter, tallrikar ALLT. När man surfar på tidningssidor är dessa ansikten ÖVERALLT. Hela Stockholm är engagerad och varenda hotell är fullbokat.

På lör, den 19.e sänder Tv4 HELA dagen bröllopet och allt runtomkring. Jag undrar bara hur folk orkar bry sig?! Hur mycket pengar tror ni Victoria och Daniel får betala för kalaset? Det handlar om milijoner, och det är inga mindre än VI snälla skattebetalare som får stå för kalaset. Skönt när det är över så fokuset kommer på något viktigare i världen. Kristaller, diamanter och guld är väl inte allt?

Bröllop, bröllop, brö...

1 Läs mer >>

kollar Snobben. Intressant som attan, båda sitter som fastklistrade i soffan.
Ingen kontakt med någon av dom...




Alva & Gurra Giraff.....

0 Läs mer >>

 

Idag har jag avklarat ett diplom i Hjärt- och lungräddning. En heldag med massa väldigt nödvändig lärodom. Sist jag var på en sådan föreläsning var för 3 år sen och jag hade glömt en hel del. Så friska upp minnet bör man göra varje år. Nu har jag fördelen att gå genom jobbet, men alla borde göra detta. Man vet inte när man är först på en olycksplats och att då ha lite enkel hjärt och lungräddnings kunskaper i bakhuvudet kan faktiskt rädda någons liv. Vi fick även lära oss hur man använder en defribilator, vilket alla kan göra, för den säger precis hur man ska göra. Känner att detta var väldigt nyttigt för mig eftersom vi har en hjärtpatient i familjen. 

Pelle som har kursen är så duktig. Han gör det på ett humoristiskt och roligt sätt. Han har jobbat som ambulansförare i 30 år och har varit med om det mesta. Jätte intressant att lyssna på. Kan verkligen rekomendera honom.

Hjärtträdet heter sjukvårdsutbildningen och den hittar ni HÄR !!!

HLR kurs