0 Läs mer >>
att somna tidigare än Idol har hunnit börja är inte okej. Ge mig energi och vitaminer tack!

Inte många jobbarveckor kvar nu, tack och lov.

Zzzz

0 Läs mer >>

Älskar KappAhl´s kollektion Newbie för de allra minsta.
100% ekologisk bomull och neutrala färger.

Här om dagen slank detta med mig hem.
Tänk att små händer snart ska få plats i dessa vantar.
Bara 60 days to go nu...

Så sött...

0 Läs mer >>

Halva tanden gick av!! Buhuu... :( Stackars mig. Tandläkare som brukar vara så billiga också. Crap!

Idag ska jag utnyttja mitt presentkort jag fick i julklapp och gå och göra en ansiktsbehandling. Nästa vecka är det frissan och i oktober en dag på spa. Ja, man måste ju göra så gott man kan för att inte den vandrande flodhästen ska se helt grå och tråkig ut. Sen kommer man ju inte ha tid för såna här lyxigheter på ett bra tag framöver.

Ha en bra tisdag vänner!


Dyrt att äta karamell...

0 Läs mer >>
alva

sbhnm-,,m m,ööä''

04,45vbgdfhk*YIOPP¨''FGY7UIJYUU76YUTYTTRTRGRTTGGGHGHUO´
´77858385358353

5juqwsd

345402j,<,jafghjjhj,lghjkklöä'

Gäst bloggare

0 Läs mer >>

Jag förtjänar ledighet nu. Är helt slut. Lägger mig på soffan och säger hej helgen!!

puh!

0 Läs mer >>

Veckorna tickar på... Jag tvättar mögelkläder för fullt. Har lyckats rädda lite. Men det mesta är bara att dumpa på tippen. :(

Mår hyffsat bra och jobbar på. Ischias som påminner mig om att jag lever och sammandragningar börjar komma oftare. Är som en strandad val när jag ligger i sängen. Det går inte att vända sig smidigt om hur graciöst jag än försöker. Först kommer ett knak följt av ett jätte gung. Sedan flyger personen på andra sidan ur sängen ut, ja typ som på tecknad film. :) H*n i magen verkar vara en liten vilding. Gör mig ständigt påmind att jag har en urinblåsa. Det känns som h*n pickar på den med en skruvmejsel. Vattengympan är veckans höjdpunkt. Där känner man sig lätt och smidig för en kort stund och jag och magen har en liten stund för oss själva.

 

v.31

0 Läs mer >>

Äntligen helg! När man jobbat hela veckan är helgen mer efterlängtad än vanligt. Jag & Alva tog en promenad i området. Kasta sten i fågelsjön är alltid populärt. Men går ingenstanns idag utan sin Pingu och Bilar plåsterna. Och sen att promenaden sluter med att jag får bära henne hem är en annan sak.. Behöver inte ha dåligt samvete att jag går på gym för sällan ialla fall... :) Nu har hon däckat i soffan och jag håller på och gör efterrätt till lördagsmyset ikväll.


inte utan min Pingu

2 Läs mer >>Mitt ♥

0 Läs mer >>

Jag har verkligen slagit mig på fingrarna i 29 veckor för att låta bli att shoppa bebiskläder. Vi har ju redan så mycket från när Alva var liten, det är bara onödigt, har jag tänkt. Något enstaka neutralt har jag tänkt köpa senare för att vänta och se om det blir en flicka eller pojke och shoppa mer sen. Men här om dagen blev jag så sugen på att titta igenom Alvas gamla bebiskläder för att se om något behöver kompleteras. När jag öppnar påsen möter jag en hemsk stank och gröna mögliga kläder. Känsliga mammahjärtat blandat med graviditetshormoner gjorde att det brast! Allt är förstört. Det är inte pengarna som känns tråkigt, för det är ett antal tusenlappar i den påsen, utan alla minnen och presenter. Däri låg även lite av mina gamla bebiskläder. Det var allt från storlek 50-64. Nu är jag tillbaks på noll. Har lyckats rädda lite utav det. Det krävs tvätt efter tvätt, vanisch, ättika, vinäger, jag har googlat det mesta.

Allt detta beror på en vattenläcka vi hade i början av sommaren. Vi upptäckte det tidigt och trodde vi lyckats rädda allt men i denna påse har tydligen några droppar letat sig in och legat och gottat sig i några månader. De övriga kläderna ligger i plastbackar och verkar ha klarat sig. 

Om det är någon som sitter på en mirakel metod hur man kan få bort mögel från kläder är jag evigt tacksam!?
 


 

 

Svider i hjärtat

0 Läs mer >>
Jag vet inte hur virrig man kan bli som gravid, men när man går på stan med tröjan ut och in har man väl ändå passerat gränsen, eller? Ja, herregud, jag säger då det, vart ska detta sluta.

Idag har jag & Alva haft en mysig dag med moster Linn som vi har längtat efter! Hon har både flyttat och fyllt år så vi slog två flugor i en smäll och firade alltihopa idag med en lunch på stan och fika i nya lyan. Ingen är lyckligare än Alva när moster Linn är i närheten. Hon är världens bästa lektant! :)

Nu är jag bara hem och packar väskan för att återvända in till byn igen. Ska jobba kväll/natt på mitt gamla jobb. Länge sen jag var där så det ska bara bli kul. Ett extra klirr i kassan är heller aldrig fel.

Ha en fortsatt mysig helg!TorstenLördagsmys