0 Läs mer >>

Hittade ett par jeans på första stoppet idag. Halelulja moment! Det händer inte ofta. Jag var ute efter ett par vanliga och billiga. Så då är ju H&M ett givet alternativ. Det var 100 kr rabatt på ALLA Denim jeans, så det var ju bara att slå till -Hett tips!

Jag & Anna gick till kyrkis en sväng med de små på em. Leka, sjunga, fika. Barnen älskar sångstunden. Till och med lilla Filippa, 3 månader, blev helt exhalterad. Alva ville dra i Livias långa hår och Ricky Martin-pappan la in en ny tonart på sångstunden - i hopp om att bli upptäckt?? höhö

Alvis somna redan kl. 18.15, helt slut efter en heldag på stan.

 

 

Lucky day

0 Läs mer >>

Äntligen är måndagen här igen! Eller vad säger ni?

Dagens projekt:
* Hitta ett par jeans. Kan ju inte gå i leggings hela hösten och vintern. Det blir kallt.
                        * Prata med WC, de svarar ju inte på mail (fortfarande arg som ett bi)          

 

tudelu

Måndag

0 Läs mer >>

Idag har vi varit på babysim för första gången. Instruktören barba, rabarber, nej Barbara var mycket bra. :D  Alva tyckte det var super kul, och mamman också. Plaska runt, leka, sjunga och träffa nya kompisar. Tror hon dock svalde halva bassängen. :/
Vi längtar redan till nästan gång! 


 
OBS!!
Inte min bebis på bilden.

Babysim

2 Läs mer >>

Idag fyller lilla Linn 19 år. Kanske inte så liten längre. Eller jo, hon är alltid mini för mig. :D
Kram till dig på din födelsedag!

 

Grattis Linn!

2 Läs mer >>
Arg som ett bi är vad jag är nu.

Jag har haft träningskort på World Class sen long time ago. När jag blev gravid och sjukskriven frös jag kortet. Hade då 1½ mån kvar att uttnyttja. Så jag "tinade" upp kortet i maj och sen har det löpt ut.. Men nu ser jag att det dragits 399 kr/mån varje månad ändå. Och då ska man tydligen säga upp kortet 60 dagar innan.
Varför är det ingen som talar om sånt innan???? Man badar inte direkt i pengar när man är föräldraledig.
Lite information vorde inte helt fel.

Skärpning WC!!!

Grrr

2 Läs mer >>

Alltid lika härligt att vakna med en spark i magen, eller ansiktet eller överallt på en gång.

Hittils har sovandet i eget rum inte varit någon direkt skillnad mot när hon sov i vårat sovrum. Hon vaknar lika ofta. Så det blir bara mer spring för min del. Slutar oftast med att jag är för trött för att sitta uppe och mata henne så vi somnar allihopa i sängen. Det är ganska mysigt det också! Tids nog sover hon längre på nätterna (förhoppningsvis!!!)

Idag är det Öppna förskolan på schemat och en tripp till Åkers för att hälsa på Annica, Mathilda & Estella.

Soo long!

Torsdag

3 Läs mer >>

Idag var barnvagnsmaffian ute på stan. Vi tar verkligen upp halva stan när vi går tre i bredd, och då talar jag inte om våra arslen (se Amandavardet klippet tidigare). Man känner sig i vägen överallt. Man kan inte gå fort i folkmassor för det är alltid någon framför som bromsar upp och det finns ingen plats för omkörning. Men jag måste säga att det är himla mysigt att vara mammaledig med några av ens bästa vänner.
Kärlek till er! :)


Lillan har redan somnat (kors i taket), i sitt eget rum för första gången. Vi testar inatt och ser hur det går. Förhoppningsvis störs hon mindre av våra snarkningar, väckarklockor osv..

Smell ya later!

maffian

2 Läs mer >>
Jätte kul med hoppgunga minsann! :D

Hoppa & studsa

0 Läs mer >>
Hallå hej!

Kom på dem brillianta idéen att lägga upp videoklipp på Alvis, med tanke på de bekanta som läser och inte ser Alva så ofta kan det ju vara kul att se lite bebis in action. Lika kul för er andra också för den delen och för mig att spara. :)


Det är jätte kul att riva sönder mammas Ellos räkning!

Alva goes YouTube

3 Läs mer >>

IQ fiskmås

4 Läs mer >>

 På förmiddagen gick jag en runda i skogen. Vad skönt det är att gå alldeles ensam med hög musik i öronen ibland. Jag passade på att utforska lite nya stigar i skogsområdet, som annars inte går att gå med barnvagnen. Jag kom till en stig där det fanns ett litet skjul i trä, med tre väggar och tak. Tyckte jag såg något som rörde sig därinne och var tvungen att titta en gång till. Där inne låg ett ungt par utan kläder på kropparna. Oooops! Jag raskade vidare i väldigt snabb fart. Kände att jag var tvungen att ta en omväg eftersom jag gärna inte ville gå förbi där igen...

Ungdomar nu för tiden! :)


large product photo

Ooops!

0 Läs mer >>
Är det vanligt att hitta snigelskal i vindruvsaskar??

Trodde det var en möglig och gammal en som stack ut från mängden. Men det var ett hårt snigelskal.

Tappade aptiten en aning,..

yääkki uääh