0 Läs mer >>
Vem har tid att blogga när solen skiner?


Tar en paus...

Hotshot

0 Läs mer >>
Kakor är gott. Nästan FÖR gott.

Tusans också.

Mmmm...

0 Läs mer >>
Idag har det varit en strålande härlig dag. Den har jag spenderat med grymaste tjejligan!


 

Thanks girls! ;)

Tripp Trapp Trull

1 Läs mer >>
Idag fick hon smaka sin första smakportion, vilket var mosad potatis blandat med bröstmjölk. Mmmmmmmmm.... eller inte. Hon var inte så begaistrad, men har man bara levt på mammas mjölk så är det väl inte så konstigt när någon helt plötsligt trycker in potatis i munnen heller... :)


Första smakportionen

0 Läs mer >>

Igår fick jag även lära mig att Alva betyder soluppgång på spanska. Det hade jag ingen aning om innan.Bilden är från Gran Canaria. Fotot är taget av mor min.

Man lär sig något ...

0 Läs mer >>
YO!!!

Hoppas ni hade en bra midsommarafon, för det hade jag! Äkta svenskt midsommar väder blev det iaf. Duka ute, svarta moln närmar sig, äter fort fort, regn regn, springa in med grejer och dynor och allt.. ja, precis som i pripps reklamen ni vet. :)

Fredrik hade ordnat tipspromenad och dartkastning tävling. Vi tävlade par vis. Jag & Markus vann!  Haha! :D
Senare på kvällen, närmare vid 22 grillade vi. Grabbarna fick ingen fjutt på kolet så allt drog ut på tiden. Men det gjorde inget för man var inte hungrig innan ändå. Och vid 23 snåret blev det dessert. Så det blev rätt sent, Alva somna på sängen vid 21.30. Ericas syster hade en 8 veckors gammal valp med sig. Waffle (våfflan). Såå miniiii, så söt. Här följer lite bilder av dagen...Alvas första midso...

4 Läs mer >>

Självaste midsommarafton redan imorgon. Årets ljusaste dag. Sedan går det bara utför. Hoppas verkligen att vi får lite sommar i år. Det behöver vi. Sol = Energi. Tänk att varenda år vid midsommar pratar vi svenskar en jäkla massa om vädret. Tycker det är de enda vi disskuterar så här dagarna innan. Ska det bli sol? ska vi kunna duka ute? spela kubb på gräsmattan? dansa runt stången? bada eller gå på ängen och blocka sju olika sorters blommor? Det är klart, har man planer på att vara utomhus är det ju en fördel om det inte regnar. Men det gör det 9 ggr av 10, det borde vi ha lärt oss vid det här laget, så räkna med regn så blir vi glada om det blir sol istället.

Varför är det ingen som bryr sig om vädret resten av helgen?


Ja, det var dagens fundering det.. :)

Jag ska spendera min midsommarafton med familjen, bror min + tjej och hennes syrra och kille + hund ute på landet. Blir både lunch och grillning på kvällen. Som sagt, då vore det ju trevligt om det INTE regnade. Så var vi där igen. Väder, väder, väder.. Tänk på barnen i Afrika!! Om dom skulle bekymra sig över vädret då vore livet ingen match.

Nej, nu börjar jag spåra ur....   :D

Over and out

Väder tankar

0 Läs mer >>
Grillkvällen blev riktigt lyckad. Länge sen jag åt något så gott. Vilket bra team vi är! :)

Markus försöker nu lägga alvis utan mig. Han sitter vid sängkanten och spelar gitarr. Gulligt! Hoppas det funkar. Vore skönt att vila tuttarna lite. :)

Igår blev lill Ärtan 4 månader. Tänk vad tiden går...Alva 1 dagAlva 4 månEn bra onsdag!

1 Läs mer >>
Idag har det varit sol vilket innebär grillning i Nykvarn ikväll. Vilken brilliant idé jag kom på va?! :) Har gjort iordning kött att ta med så nu är det bara hacka sallad och tända grillen.
Somnade nyss på soffan så jag blev lite sego, men ögonen piggnar till sakta men säkert och magen kurrar högt...

Time to go!

visst

0 Läs mer >>
Idag har vi inte varit utanför dörren en endaste gång. Vilket skit väder. Regn regn regn. Men destu mysigare har vi haft hemma. Alvas farmor & farfar kom som sagt och hälsade på idag. De har inte sett henne IRL (in real life) :) på typ 1½ mån. Så de var förvånade över hur snabbt hon växt. Så fort de kom innanför dörren tog farmor vara på varenda minut med Alvis. Och farfar hängde hack i häl. Men i hans famn var det lite läskigt. Vi måste ses oftare under hennes uppväxt så hon känner igen sina farföräldrar, det tycker jag är viktigt!
Farmorn & Farfar p...

0 Läs mer >>
Vaknade av en sjungande solstråle vid 8 rycket. Mamma & Kenneth kommer vid 9 och har köpt med sig nybakat bröd. Blev en smarrig frulle med trevligt sällskap. Alva fick en liten geting/bi av något slag, som hon blev överförtjust i. Tror hon börjar lessna lite på sina andra saker, kul med lite nytt. Tack! :)

Idag får vi besök av Alvas farmor & farfar. Dom bor långt borta så det blir tyvärr att vi ses alldeles för sällan. Men idag kommer dom ner över dan bara. Ska bli kul. Så dagen till ära hade jag satt på Alvis fina hängselbyxor men dom sket hon ner. Sa till Markus att det var hans tur. Såg att det hade siprat upp ända på ryggen, och doftade så där härligt som bara barnbajs kan göra. Men nej, jag slapp inte undan den här gången heller. När jag tagit av henne kläderna så har hon bajs ända upp på axlarna. Det här var ett grov jobb som krävdes 2 personer för. Markus valde en prinsess tröja istället, med jeans till. Ska försöka knäppa några kort under dagen så hoppas jag att jag har tid att lägga upp dom ikväll.

Vilken jäkla skrutt väder btw. Har öst ner hela natten, hela morgonen. *suck* Hade ju varit kul om man hade kunnat komma ut på någon promenad idag, men men. Blir hemma mys istället.

Nu ska jag tina bullar.

Soo loooong!

Sunday morning

1 Läs mer >>

Favorit te just nu!
Kan starkt rekomendera Icas Eco te.
Smak av syrliga havtorn och söta jordgubbar.
te_lila.jpg
Vad kan vara mysigare en lördagkväll än en film och en kopp te i soffan?

Te for me