0 Läs mer >>
Vem har tid att blogga när solen skiner?


Tar en paus...

Hotshot

0 Läs mer >>
Kakor är gott. Nästan FÖR gott.

Tusans också.

Mmmm...

0 Läs mer >>
Idag har det varit en strålande härlig dag. Den har jag spenderat med grymaste tjejligan!


 

Thanks girls! ;)

Tripp Trapp Trull

1 Läs mer >>
Idag fick hon smaka sin första smakportion, vilket var mosad potatis blandat med bröstmjölk. Mmmmmmmmm.... eller inte. Hon var inte så begaistrad, men har man bara levt på mammas mjölk så är det väl inte så konstigt när någon helt plötsligt trycker in potatis i munnen heller... :)


Första smakportionen

0 Läs mer >>

Igår fick jag även lära mig att Alva betyder soluppgång på spanska. Det hade jag ingen aning om innan.Bilden är från Gran Canaria. Fotot är taget av mor min.

Man lär sig något ...

0 Läs mer >>
YO!!!

Hoppas ni hade en bra midsommarafon, för det hade jag! Äkta svenskt midsommar väder blev det iaf. Duka ute, svarta moln närmar sig, äter fort fort, regn regn, springa in med grejer och dynor och allt.. ja, precis som i pripps reklamen ni vet. :)

Fredrik hade ordnat tipspromenad och dartkastning tävling. Vi tävlade par vis. Jag & Markus vann!  Haha! :D
Senare på kvällen, närmare vid 22 grillade vi. Grabbarna fick ingen fjutt på kolet så allt drog ut på tiden. Men det gjorde inget för man var inte hungrig innan ändå. Och vid 23 snåret blev det dessert. Så det blev rätt sent, Alva somna på sängen vid 21.30. Ericas syster hade en 8 veckors gammal valp med sig. Waffle (våfflan). Såå miniiii, så söt. Här följer lite bilder av dagen...Alvas första midso...

4 Läs mer >>

Självaste midsommarafton redan imorgon. Årets ljusaste dag. Sedan går det bara utför. Hoppas verkligen att vi får lite sommar i år. Det behöver vi. Sol = Energi. Tänk att varenda år vid midsommar pratar vi svenskar en jäkla massa om vädret. Tycker det är de enda vi disskuterar så här dagarna innan. Ska det bli sol? ska vi kunna duka ute? spela kubb på gräsmattan? dansa runt stången? bada eller gå på ängen och blocka sju olika sorters blommor? Det är klart, har man planer på att vara utomhus är det ju en fördel om det inte regnar. Men det gör det 9 ggr av 10, det borde vi ha lärt oss vid det här laget, så räkna med regn så blir vi glada om det blir sol istället.

Varför är det ingen som bryr sig om vädret resten av helgen?


Ja, det var dagens fundering det.. :)

Jag ska spendera min midsommarafton med familjen, bror min + tjej och hennes syrra och kille + hund ute på landet. Blir både lunch och grillning på kvällen. Som sagt, då vore det ju trevligt om det INTE regnade. Så var vi där igen. Väder, väder, väder.. Tänk på barnen i Afrika!! Om dom skulle bekymra sig över vädret då vore livet ingen match.

Nej, nu börjar jag spåra ur....   :D

Over and out

Väder tankar

0 Läs mer >>
Grillkvällen blev riktigt lyckad. Länge sen jag åt något så gott. Vilket bra team vi är! :)

Markus försöker nu lägga alvis utan mig. Han sitter vid sängkanten och spelar gitarr. Gulligt! Hoppas det funkar. Vore skönt att vila tuttarna lite. :)

Igår blev lill Ärtan 4 månader. Tänk vad tiden går...Alva 1 dagAlva 4 månEn bra onsdag!

1 Läs mer >>
Idag har det varit sol vilket innebär grillning i Nykvarn ikväll. Vilken brilliant idé jag kom på va?! :) Har gjort iordning kött att ta med så nu är det bara hacka sallad och tända grillen.
Somnade nyss på soffan så jag blev lite sego, men ögonen piggnar till sakta men säkert och magen kurrar högt...

Time to go!

visst

0 Läs mer >>
Idag har vi inte varit utanför dörren en endaste gång. Vilket skit väder. Regn regn regn. Men destu mysigare har vi haft hemma. Alvas farmor & farfar kom som sagt och hälsade på idag. De har inte sett henne IRL (in real life) :) på typ 1½ mån. Så de var förvånade över hur snabbt hon växt. Så fort de kom innanför dörren tog farmor vara på varenda minut med Alvis. Och farfar hängde hack i häl. Men i hans famn var det lite läskigt. Vi måste ses oftare under hennes uppväxt så hon känner igen sina farföräldrar, det tycker jag är viktigt!
Farmorn & Farfar p...

0 Läs mer >>
Vaknade av en sjungande solstråle vid 8 rycket. Mamma & Kenneth kommer vid 9 och har köpt med sig nybakat bröd. Blev en smarrig frulle med trevligt sällskap. Alva fick en liten geting/bi av något slag, som hon blev överförtjust i. Tror hon börjar lessna lite på sina andra saker, kul med lite nytt. Tack! :)

Idag får vi besök av Alvas farmor & farfar. Dom bor långt borta så det blir tyvärr att vi ses alldeles för sällan. Men idag kommer dom ner över dan bara. Ska bli kul. Så dagen till ära hade jag satt på Alvis fina hängselbyxor men dom sket hon ner. Sa till Markus att det var hans tur. Såg att det hade siprat upp ända på ryggen, och doftade så där härligt som bara barnbajs kan göra. Men nej, jag slapp inte undan den här gången heller. När jag tagit av henne kläderna så har hon bajs ända upp på axlarna. Det här var ett grov jobb som krävdes 2 personer för. Markus valde en prinsess tröja istället, med jeans till. Ska försöka knäppa några kort under dagen så hoppas jag att jag har tid att lägga upp dom ikväll.

Vilken jäkla skrutt väder btw. Har öst ner hela natten, hela morgonen. *suck* Hade ju varit kul om man hade kunnat komma ut på någon promenad idag, men men. Blir hemma mys istället.

Nu ska jag tina bullar.

Soo loooong!

Sunday morning

1 Läs mer >>

Favorit te just nu!
Kan starkt rekomendera Icas Eco te.
Smak av syrliga havtorn och söta jordgubbar.
te_lila.jpg
Vad kan vara mysigare en lördagkväll än en film och en kopp te i soffan?

Te for me

0 Läs mer >>


och jag lyckades hålla mig vaken. Måste nog vara sockerchocken. Den va ju lite bra. Inte mycket men lite. Alltså ok. Ja, ni fattar! :)
Jag vill också att min kille ska skriva en roman till mig,

Lite romantik, tack!

2 Läs mer >>
Idag har Alva och jag varit i Strömsholm med Wilma. Hon går på rehablitering där och får tränings simma. Hon är helt galen i vatten. Älskar att simma. Eftersom jag var ensam med bebis + stor hund fick jag hjälp av Rehab-Elin. Wilma och Elin väger lika mycket á 60 kg så hon flög som en vante mot bassängen där Wilma ville slänga sig i.  Såg lite kul ut! :) Tog bilder med mobilkameran men hittar inte grejen man måste ha för att få in dom i datan, så jag får visa dom en annan gång..

Kan istället bjuda på min lilla solstråle som (kors i taket) somnade 19.30 idag. Markus är och käkar med sitt jobb så jag e alldeles alone. Krypa ner i soffan och titta på tv. Att göra en pudel kommer 21.30, har inte sett den så de vore kul. Inte ofta man har lite egen tid och när man väl har det så brukar det resultera i en snarkande Anna. Kanske välbehövligt med sömn, men vore ju kul om jag orka se halva filmen iaf. :)


They tried to make...

0 Läs mer >>
Visste du att 61% av alla sökningar på internet handlar om sex.
Varje dag lämnas 21 nyfödda bebisar ut till fel föräldrar.
I genomsnitt sväljer vi 8 spindlar om året.
Cannabis är den mest använda drogen i världen.
I genomsnitt skrattar en normal person 13 gånger om dagen.
Elvis var egentligen blond.
Genomsnittåldern för första samlaget är 15.3 år.
Genomsnittslängden för en normal erigrerad p-e-n-i-s är 13.2 cm. 10.7 cm i omkrets.
Eskimåer använder frysen för att förhindra att maten ska frysa.
41% av alla människor tar människor med krulligt hår mindre seriöst.
20% av alla kvinnor har åtminståne haft en homosexuell upplevelse.
Visste du att det inte finns NÅGOT som fungerar som antirynk kräm.
 
22% av gångerna kommer pizzabudet fram snabbare än ambulansen i England.
96% av alla kvinnor har någon gång i livet fejkat en orgasm.
Tre personer dör årligen av att pröva ett niovolts batteri mot tungan.
Guinessrekordbok har rekordet i att vara den mest stulna boken från biblioteken.
Fjärilarnas smaklökar sitter på fötterna.
5% av jordens befolkning är homosexuell.
Världens mest kända ord är ok, det näst mest kända ordet är coca cola.
En giraff kan slicka sig ren om öronen.
Charlie Chaplin vann en gång 3:e priset i en Charlie Chaplin look-a-like tävling.
1995 sjönk en japansk båt för att ett rysskt transportplan tappade en ko från 10 000 meter. Endast en bok har tryckts i fler exemplar än bibeln - ikeakatalogen.

Varje cigarett förkortar ditt liv med 5 minuter.
1950 var vi 3 miljarder på jorden... idag är vi över 6 miljarder.
Kalle anka blev förbjuden i finland för att han inte använder byxor.
74% av alla kvinnliga nudister är nudister för att deras män är det.
Flera personer dör av en flygande champagnekork än dör utav en giftig spindel.
21% av alla trafikolyckor sker på grund utav att bilisten somnar.
Visste du att det var en dansk som uppfann tjuvlarmet? Tyvärr blev det stulet.


Från Lazyboy - facts of life
men gillar Gert Fylkings version bättre :)

Har inte förstått mig på hur man kan lägga in youtube klipp i bloggen? Är ju ny här. Hjälp!

Fakta om livet

0 Läs mer >>


och skita under det. :/

Grannkatten gillar...