0 Läs mer >>

Det känns i mina ben som jag själv har sprungit Matathon idag, men så knäpp e jag inte så jag gör det friviligt. Jag har haft en hel arbetsdag i stora huvudstaden som inneburit att assistera med shopping och springa runt och hejja fram våran tappra marathon löpare tillsammans med 20 000 andra, som gick i mål på 4.37 tim. Jag har filmat och fotat och det blev en riktigt lyckad dag.Trots att jag frusit och huttrat som en liten valp.

Jag är så imponerad av att så många människor springer 4,2 mil friviligt. Skulle aldrig falla mig in att göra det själv. Många som hoppar av, får kramp, värk och svimmar. Eliten som sprang först var en klunga på 10 svarta afrikaner som bokstavligen flög förbi. Dom sprang på 2 timmar drygt, hur är det möjligt?? Dom är inte mänskliga, dom e som pumor. Svisch sa de bara. Men de är ju också det dom lever på. Vinna martahon lopp och häva in kosingen. Det var alla sorters människor som sprang. Allt från vanliga motionärer till pansionärer, riktigt överviktiga personer som de såg tungt ut för och folk som spökar ut sig för skoj och bara vill ha uppmärksamhet. 

Nu är det Tack & Go natt, imorgon väntas nya äventyr!  

Marathon

0 Läs mer >>Den normala vardagen är åter i rullning, vilket känns skönt.
Dagen på jobbet svischade förbi som ett tåg, sådan dagar gillar jag!
Har skrivit och planerat i kalendern och har mycket roligt framför mig det närmaste året.
Lite utflykter, resor, kalas och andra små överraskningar! :)

Nu är det desperata hemmafruar med en smoothie i soffan.

Tjugofjärde maj

2 Läs mer >>

En skön dag med friskluft ute i naturen satt fint efter flera dagars inlåsning med flygande kräkbaciller.
Nu är jag laddad med ny frisk energi.
Dagen följer i bilder...

Stendörren

1 Läs mer >>

känner man sig som en männsika igen. Idag är jag på benen men lite matt.. Tar ett par dar innan man tar igen sig. Är så glad att kunna äta igen.

När man är frisk önskar man sig tusen saker. När man är sjuk önskar man sig bara en. Så sant sant...

Idag vi försöka oss ut och få lite friksluft. Stackars Alva har varit så uttråkad i flera dagar, ingen har orkat leka med henne. Idag ska hon få leka av sig ordentligt med pappa iaf, själv blev jag helt kallsvettig av att vattna blommorna och bädda sängen..

Äntligen

1 Läs mer >>
Trodde jag skulle komma undan.. Ack så fel man kan ha. Ja, här ligger jag och spyr. HATAR magsjuka. Yr och matt, kan knappt stå på benen. Ont i ryggen av den här kassa sängen... De andra två i familjen är på benen idag, tur det.

Stackars mig!

Kräääk

0 Läs mer >>


Jag tröttnar aldrig på kesella! Kesella passar utmärkt till frukt eller bär året om. Nu börjar det säljas jordgubbar i affären, visserligen är dessa från Belgien men riktigt goda tillsammans med vanlij kesella.

Try it! Yummie!! :)

Strawberries & kesell...

0 Läs mer >>Nu är man något less på att tvätta. Efter 24 timmar kom nästa kräkning. Trodde hon var frisk. Hon var så pigg och åt bra igår, men så kom M hem tidigare från jobbet för han hade börjat kräkas. Sov någon timme bara sen var de dax för nästa lilla pyre, igen.. Bara byta sängkläder, pyjamas och skura golv kl.3.30. Vem vaknar sen och vill ha päron kl.7?! Ett friskhets tecken som jag är glad över men en konstig kräksjuka minsann..

Jag mår bra, so far... Väntar bara på att jag ska börja kräkas också. Peppar peppar!

Är det inte typiskt när solen skiner och man har massor av planer på sina enda lediga 2 dagar. Jaja, finns värre bekymmer här i världen. Glad att jag hållt mig frisk, än så länge...

Tvätt efter tvätt eft...

0 Läs mer >>Foto: Mamma Elisabeth


Hej på er!

Dagarna och veckorna bara flyger iväg. Jag jobbar för fullt nu, där med har bloggen fått pausa lite, har inte hunnit med helt enkelt. Men idag och imorgon är jag leeedig!! Hade massor av planer för dessa dagar men igår kom en kräksjuk liten tjej hem från dagis och va inte alls piggelin. Så det blir till att stanna inomhus idag. Hon har inte kräkts sen inatt nu så hoppas hoppas det var sista gången. För övrigt är hon ju väldigt pigg och ska leka affär och laga mat, titt ut i garderoben och massa bus. Energin är det inget fel på.

I helgen som var, var vi på koutsläpp. Vi såg när korna för första gången i år fick känna gräset under klövarna och regnet på pälsen. Vilken lycka för dom! Mindre mysigt för oss som stod i lera och regn runt hagen men det slutade hyffsat snabbt. Arla bjöd på ekologisk mellan mjölk och bullar.  

Nu blir det saft och mys under filten framför Bolibompa.
Visst har mamma min lyckats fånga kossornas lycka på bild!

Några rader

0 Läs mer >>
Lite tidsfördriv...

Svara med endast
ETT ord!

Var är din mobiltelefon? Bordet
Ditt hår? Okammat
Din mamma? Bästa
Det bästa du vet? Familjen
Din dröm inatt? Osannolik
Din dröm/ditt mål? Glädje
Rummet du är i? Vardagsrum
Din hobby? Fotografering
Din skräck? hajar
Var vill du vara om 6 år? Framgångsrik
Var var du igår kväll? Hemma
Vad du inte är? Ballerina
En sak du önskar dig? Hus
Var växte du upp? Nyken
Det sista du gjorde? Zappa
Dina kläder? Mys
Din tv? Melodifestival
Din dator? Bärbar
Ditt humör? Trött
Saknar någon? Mmmm..
Din bil? Smutsig
Något du inte har på dig? Strumpor
Favoritaffär? Lager House
Din sommar? Jobbelijobb...
Älskar någon? Mycket!
Favoritfärg? Rosa
När skrattade du senast? Idag
När grät du senast? ?? 

Ett ord

1 Läs mer >>Våran kollega har lämnat oss...
Kommer inte att sakna dig...
Adjöken!

Ryser...

0 Läs mer >>

Visste ni att det är de längsta svenska ordet?

Det var inte det detta inlägg skulle handla om utan jag hade bara idé torka på rubrik... :)Ledig härlig fredag! Jag & Alva har haft en riktigt busig och mysig dag. Varit på torekällberget och klappat de små söta killingarn och tittat på alla andra djur förståss. Hoppat i halmen, lunchat och sist en sväng till mormor & Kenneth. När jag frågade Alva vilket djur som hon gillade bäst på Berget? svarar hon Kråkan. Tacksamt att åka till Berget när man bara kan öpnna fönstret och kolla på kråkjäklarna utanför. :) Charmiga saker hoppar ur hennes mun å de e sååå roligt att lyssna på. Städningen hann jag med på morgonkvisten. Oj vilken super morsa jag framställs som nu. Och när vi kom hem på eftermiddagen slängde jag ihop en lasagne också.. ooops Supermors igen!! Haha.. ;)
Gäller att vara effektiv på sina lediga dagar nu. Imorgon är de jobbilijobb...

Ha en lovely weekend!!nationalencyklopedin

0 Läs mer >>
Dåligt med uppdatering här... Jobbar för fullt om dagarna. Går så bra och är roligt också! Tänk vad tur man kan ha ibland. Inte riktigt van med att inte hinna med allt jag vill. Måste bli bättre på att planera och prioritera.

Jaa.. vad händer annars... Höst känsla i maj och Bin Ladin hit och Sin chokladen dit... Hörde ni tabben? När de skulle berätta att Bin Ladin var död i en amerikansk nyhetskanal sa nyhetsuppläsaren att Barack Obama var död. Killen hade inte riktigt koll, snacka om att göra bort sig. :)

Här är en bild på Bin ladin innan de fick tag på honom.... ;)
Go kvällens ppl!

hello people!