0 Läs mer >>

Alva har åkt till mormor och bonusmorfar. Hon har sagt momo momo enda sen jag nämnde imorse att hon skulle åka dit. Hon skrattar bara hon hör namnet mormor. Hon älskar verkligen sin mormor. Men vem kan inte göra det?!

Så vad gör man nu för tiden när man inte har barn?? Vi har egentligen inga planer. Men någonting ska vi nog hitta på. Om det så bara blir en bio. Egen tid behövs också ibland. För att inte nämna sovmorgon. :)

 

Barnfri

1 Läs mer >>
Jag har inte haft jeans på mig på månader. Idag kom den dagen då jag skulle försöka få igen dom där jeansen som satt som ett smäck för 3 månader sedan. Det gick men var lika svettig som efter ett spinning pass innan dom satt på. Visserligen nytvättade och hårda men nu får det vara slut med fikabröd. Punkt slut.

Lindex Shop Online - Jeans

Jeans

0 Läs mer >>

Igår såg vi filmen Snabba Cash, jag kanske är lite efter i filmvärlden men hur som så blev jag riktigt besviken. Läste boken i vintras och det var bland det mest spännande jag läst om den undre världen runt Stureplan. Detta gjorde då att jag hade höga förväntningar på filmen. Men nej... Det hände liksom ingenting och ingenting. Sen hände allt. Det var som om dom hade tagit bort det mest spännande ur bokens handling och koncetrerat sig på något helt annat. 

Kan verkligen rekomendera boken till de som ännu inte läst den.

Den får två tummar, bara för att Joel Kinnaman ändå gör rollen väldigt bra som JW.


Snabba cash

1 Läs mer >>Vi lever! Dåligt med tid och energi att uppdatera här. Jobbar sista veckan nu. Jag är snart tillbaka. Har tusentals bilder att gå igenom. Så fortsätt kika in, I'll be back!

Hej bloggen!

0 Läs mer >>

jobbar och käkar äppl...

1 Läs mer >>

livet på en pinne

1 Läs mer >>

Nu är ÄNTLIGEN avloppet fixat! Det tog bara en månad. Orsaken var att någon har spolat ner en tops. Ja, en liten tops har orsakat stopp, bubblande i rören dag som natt, bortmonterad toalett och fy jäkla illa luktande stank. Eftersom vi bor längst ner har vi drabbats mest. Så just nu känner jag bara halelulja moment, när jag inte får kvälvningar när jag andas i badrumet. Har haft fönstret öppet konstant i en månad där. Igår kväll gick avloppskillen och kancka dörr här i huset och sa att man får inte spola ner tops! Bara kiss, bajs och toalett papper. Lärda man sig inte det på dagis?

Den vandrande topsen

1 Läs mer >>
HUR HAR NI  DET?? 

har de fint

1 Läs mer >>
HEJ  SITTER UTE OCH TESTAR BBATT MOBILBLOGGA FÖR FÖRSTA GÅNGEN...B  MEN JAG VET INTE VARFÖR JAG ENDAST LYCKAS SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER!??

testing

2 Läs mer >>

Det blev en ....


Sony Ericsson U5i Vivaz

Sony Ericsson U5i Vivaz
(en rosa så klart)

Har inte satt mig in i den än men den verkar lite avancerad.. Men jag lär mig snart!

By the way så har ALLA mina nr i telefonboken försvunnit i samband med att den gamla telen drunknade. :(

Ny nalle!

1 Läs mer >>

                                                  vi

2 Läs mer >>

Luktar blommor!


Halelulja!Favorit Momo kom på besök!!fredag