0 Läs mer >>

Jag trodde hösten kom efter sommaren och sen vintern. Men ack så fel jag hade. Imorse var det -1 grad och jag fick skrapa bilrutorna :O Om det kallas höst har jag minnsan missat något... Skrapa is på rutorna och en tjock dimma ingick inte i min morgonplanering så jag kom försent till jobbet för första gången i mitt liv.

Har ni handlat upp era 50-öringar idag? Fick höra idag att man kan växla in dom på banken ett år framöver, så det är inte kört imorgon. (om man mot förmodan skulle hitta en förmögenhet 50-öringar längst in i garderoben).Nu Idol.
Jag som bara skulle titta på de auditionprogramen när folk gör bort sig. Men nu är jag fast där igen...

Hejjja Olle!!

:D

Efter sommar komme...

0 Läs mer >>

Vill bara påminna om att imorgon är sista dagen du kan betala med 50-öringen sen är den inte längre giltig. Kanske ligger det en hel hög i en burk och samlar damm, eller i jackfickan?! Många bäckar små...  Om du inte tänker handla upp dom, gör en god gärning och skänk dom till någon välgörenhet.

Jag kanske sparar en som ett minne. Tänk när jag sitter på gungstolen med mina barnbarns-barn runtomkring mig, då ska jag ta fram min gamla 50-öring och berätta att man fick ett helt tuggummi för 50 öre :)
50-öringen går i p...

0 Läs mer >>

Hittade webcamerafunktioner. Sådana här nymodigheter har ju numera inbyggd kamera ovanför skärmen så man ser sig själv. Alva var väldigt road utav detta. Det var nog jag också. :)

 
Kul

0 Läs mer >>

Det blev en Acer. Hittade en till ett helt okej pris på net on net. Med tanke på att datorer är en förbrukningsvara ville jag inte ge en förmögenhet. Jag använder den mest till simpla grejer. Igårkväll satt jag och installera photoshop och pilla med bilder in på småtimmarna. Jag har mycket att lära men det är minsann en kul hobby.

Den sega gamla burken har nu levt sitt liv och det är dags att ta farväl. Vet ni föresten hur noga man ska vara med att radera inehåll på datorer innan man dumpar dom. Kan hackers få tillbaka sånt man har raderat. Bör jag ta fram yxan och slå den i bitar??Acer Aspire AS8943G-434G50MN

Är med dator

1 Läs mer >>

Så var det måndag igen.. Har varit en riktigt rolig helg och lyckad klassåterträff. Tråkigt att inte så många dök upp men vi hade super kul, vi som var. Har träningsverk i dansbenen. Kunde knappt gå sista timmen på festen för fötterna var schletna. Sov hos Malin så jag fick en skön sovmorgon, välbehövligt!

Igår var det kalasdags, Kenneth fyllde år i tisdags.

Idag ska jag fortsätta min jakt på en ny dator. Hoppas jag hittar något vettigt. Denna gamla burk kommer crasha när som helst..

Glömde kameran denna helg så det blir bildlöst idag...

Ha en bra dag!! 

Helgen som var...

1 Läs mer >>

whoo!

0 Läs mer >>
I år är det 10 år sedan jag gick ut nian. Imorgon är den efterlängtade klassåterträffen. Intresset verkar dock inte vara så stort. Men jag är taggad och kommer ha kul om det så bara är jag och Märta.

Så är någon sugen på att svänga loss imorgon så är vi på Torekällberget. De släpper in för allmänheten efter våran middag.

smell ya later!

klassträff

0 Läs mer >>

Tips!

Haloumi är något jag äter väldigt sällan. Men idag stekte jag några skivor till lunch, och det är ju bara bland det godaste som finns tillsammans med en sallad och lite bea!

Mer Haloumi åt folket! :)

Hissar Haloumi

0 Läs mer >>

Nu Idol och håller tummarna för våran Gotländska Södertälje båt-bo Olle Hedberg. Han är ju grym!

Lyssna och njut.

Go kvällens!

0 Läs mer >>
Nu har Alva fått en ny juniorsäng och denna hederliga gamla men fina spjälsäng har vi nu efter mycket om och men beslutat oss för att göra oss av med. Både min storebror, jag och Alva har legat i den. Men nu är det dags att släppa taget. Det är en IKEA säng från 1980. Den är i mycket fint skick. Har flera ställbara lägen.

Någon som är intresserad, hör av dig!!

Spjälsäng till salu

0 Läs mer >>

Att vara en Buzzador innebär att man får prova nya produkter och tjänster gratis. Det kostar ingenting att bli en Buzzador och man får allting hemskickat.
Enkelt och smidigt.

Man får fylla i lite saker om sig själv så produkter man provar passar ens målgrupp. Man får så klart tacka nej om det är något som inte känns intressant. När man testat den nya produkten ska man ge en feedback och berätta vad man tyckte om den, som en liten recension.

Igår hämtade jag mitt första Buzz-paket vilket innehöll....


Pampers!Blöjor är dyrt så jag testar mer än gärna, eller Alva kanske jag ska skriva.. :)Vill du också få möjligheten att testa nya produkter gratis?

Klicka HÄR!

Jag är en Buzzador

0 Läs mer >>

... bloggen och alla mina trogna läsare. Helt otroligt att det är så många som kikar in här varje dag trots mitt usla bloggande på senaste. Har haft lite idétorka på bloggen som jag får emellanåt.. Men nu känner jag mig fit for fight igen.

Har en snuvfia här hemma. Pigg annars men snoret har runnit några dagar nu. Men det har blivit bättre.

Nu ska vi gå ut i höstsolen. Ja, det är bara att inse att det faktiskt är höst nu. Men tycker det är lite mysigt. Så länge det inte regnar.

Ha en bra dag allihopa!

Hej...