0 Läs mer >>

Denna skönhet är på väg hem till mig!! Mamma har köpt en iPad åt mig i USA som hon ska leverera hem till mig. Har sniffat på iPad länge men tyckt att det är lite för dyrt men nu så får jag den nyaste för en billigare peng personligt levererad ifrån Florida!

iPad

0 Läs mer >>

På resande fot i Småland!
Återförening med en kär vän!

Här har jag det gött! Sovmorgon, shopping, god mat och massa prat. Idag har jag även fått vara med om att köpa nytt boende i Växjö. Fast inte till mig då. Dock är jag så inne i det här med mina vänner så det känns nästan som jag ska flytta med själv. Jag får ju iof ett eget gäst rum i det nya boendet, så det räknas väl med! :)

Just pratat med de små där hemma! Längtar efter dom samtidigt som det är skönt att få koppla av och bara ro om mig själv för en helg. Tiden går fort och imorgon em är jag hemma igen.Minisemester

0 Läs mer >>
Sooooool hela dagen! Jag bara suger i mig energin. Har varit en lång vinter och att se tussilagon ploppa upp och höra humlorna surrar gör mig pigg och glad! Våren startade så bra med en lägenhetsförsäljning och jag känner på mig att allt annat också kommer att lösa sig. 
 
På ballkongen var det alldeles vindstilla och jag svettades i t-shirt, hade kunnat setat där hela dagen. Jag & Wilma gick en promenad, busade i skogen och jagade lite katter. Hon är gaaalen i katter. Att hålla emot 60 kg hund är då inte alla gånger så lätt inte men hon är nog så söt ändå! Wilma är en blivande filmstjärna och kommer vara med på Djurakuten som sänds på Tv3. Troligtvis sänds det på tis (valborg) så håll utkik!
 
 
 

Solig dag med filmstj...

0 Läs mer >>
 
Brum brum, pippi, mjau!
Lilleman står ofta och tittar ut genom fönstret (här med lite kritrester på hakan). Det finns så mycket spännande att se. Brum brum bilar är väldigt intressant och han hoppar jämfota när en åker förbi. Vilken lycka! :)
 
 

Brum Brum...

0 Läs mer >>

Men med örtsalt på blir allt gott!

Fattigmans lunch

0 Läs mer >>
Tjena hej på er!
Lite uppdateringar och ändringar i bloggen kanske ger mig lite ny energi och lust att blogga igen. Känns ju alltid kul om man har piffat till den lite och inte har en profilbild som är tio år gammal. Det är roligt att jag haft bloggen så länge, kunna gå tillbaka i tiden och titta på gamla bilder och inlägg, i alla fall för min egen del, trots att det varit lite sisådär effektivt med uppdateringar. Men nu när min kära mamma & sambo åkt till andra sidan jordklotet tänkte jag att det ett ypperligt tillfälle att skriva mera i bloggen igen. Det är både ett bra och billigt sätt för dom att bli lite uppdaterade om vad som händer hos familjen Säfström/Niemelä.
 
Så denna måndag är en nystart för mig. Både med bloggen och kosten. Har varit alldeles för slappt på den fronten på senaste men nu är det ändring på det. Har varit/är förkyld så träningen ligger på is just nu. Men längtar verkligen att få komma igång igen. När våren är på gång blir man ju sådär lite extra glad och taggad.
 
Nehe.. dags att sova.. Hörs imorgon bloggen!
 
  

Ny vecka nya tag

0 Läs mer >>

YeS!! Äntligen! Plötsligt händer det. Vi ska flytta. 1augusti går flyttlasset till ...... Det återstår att se. Men nu kan vi börja leta på riktigt. Stort projekt, men ska bli så kul!

SÅLD

0 Läs mer >>

Jo tack, man får vara glad för det lilla! Älskar de härliga kommentarerna som Alva säger. Det är mycket tankar som snurrar i en 4 årings huvud.

Jag älskar dig som et...

0 Läs mer >>

For Sale

0 Läs mer >>

8 timmar i skolbänken på en lördag, frivilligt. Jag skrev högskoleprovet idag och hur det gick får jag inte veta förrän om 4 veckor. Det var rätt svårt. Mycket matte som inte riktigt är min grej och jag har hunnit glömma så mycket sedan gymnasiet. Hoppas på några poäng iaf så jag kommer in på utbildning i höst. Är riktigt taggad på det nu så håller tummarna, hårt!

Högskoleprovet