0 Läs mer >>
Underbart skön midsommarhelg. En hel helg ledigt med god mat tillsammans med familj, släkt och vänner slår allt. Midsommar är Sveriges finaste högtid!

Hoppas ni har haft det bra också!?

En inblick från våran midsommar på landet.


Midsommar

0 Läs mer >>

BallongerFullt upp som vanligt, därför kommer bloggen lite ouppdterad men jag hoppas det blir ändring på det snart. Har så mycket bilder att gå igenom och hoppas kunna lägga upp några här inom kort..

Idag var det allt en mulen och trist dag när man tittar ut. Jag ska på arbetsträff och ikväll blir det grillning hos vänner jag längtar efter! Jag fick i uppgift att fixa efterrätten. Och inte hinner jag baka något heller. Känns så tråkigt när jag inte hinner vara denna bullmamma jag brukar vara, men ibland är livet så och då är det bra att det finns färdigt att köpa. Blir nog ändring på det också så småningom. I love to bake!

Well well.... Ha en underbar helg alla. Det ska jag ha, fast på golfbanan...


hey

1 Läs mer >>
Inga utemöbler, men då fixar vi det på annat sätt. En solstol och Alvas lilla bord blev ett frukostbord. Är det sommar så är det! Frukost utomhus är då ett måste! :)
Man tager vad man hav...

1 Läs mer >>
för dålig uppdatering. Känner mig otillräcklig. Önskar jag vore en bläckfisk med åtta armar, helst klonad också så jag kunde vara på flera ställen samtidigt. Haft några dagar ledigt och vi flydde hemmet till Norrköping och Kolmården, kommer ett inlägg med bilder från det imorgon.

Här hemma är det kaos. Vi hade en vattenläcka här förra veckan i förrådet. Som tur var upptäckte M det tidigt och vi kunde rädda våra saker. Men de är inte lite saker vi har där ute. I ren panik bar vi in allt i hallen, och där står det fortfarande. Förns idag fick vi tid att ta tag i projektet och började rensa ut och åkte till Tippen och kasta massor av saker. Nu återstår bara att sortera in allt. När vi ändå tagit ut allt vill vi inte bara trava in allt som de va förut utan försöka ha lite struktur åtminstonde.

För övrigt är det ju varmt och skönt. Vi slängde iväg våra gamla trasiga utemöbler idag också så nu är vi möbellösa också. Bra tajming på säsongen.

Blablablabla...  haha, känns som jag drar iväg på onödig fakta här. ja, ni som vill veta mer kan ju slå en pling..! :)

excuse moi

0 Läs mer >>
Inatt vann jag på triss, 20 milijoner kronor x 2. 40 milijoner!!! Det var så verkligt och jag studsade upp och ner så jag knappt kunde andas. Jäklar vad besviken jag var när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm...

Undrar om det var en hint om att börjar köpa fler trisslotter?!

Besviken