0 Läs mer >>

De var en gång en mamma fågel och en pappa fågel som hade åtta små söta bebis fåglar. De traskar utanför på gräsmattan fram och tillbaka, äter gräs, gräs och mera gräs. Och vi vet ju att det som går in kommer också ut. Så hela gräsmattan är bara full med bajs bajs och så lite mera bajs. Tänk att tio fåglar kan färga en grön gräsmatta svart rätt snabbt.. Och dessa söta (läs äckliga) fågelungarna dubblerar sin egen storlek på bara ett par dagar! ja, de måste ju växa snabbt och lära sig flyga för när det blir kallt här flyttar de till varmare breddgrader.

Jag skriker åt dom ibland.
- försvinn från min uteplats.
Mamma fågel tittar surt på mig och fräser tamt.
Grannen kommenterar att dom gör ju ingen skada, dom är såå harmlösa.
- ja för du har en BALKONG och kan titta ner på dom! Mina barn måste ha gummistövlar på sig ute när det är 25 grader varmt ute!!!
Kom och ta en promenad på vår fina gräsmatta eller lägg dig och mys i gräset så ska du få se hur mysigt det är med fågel bajs mellan tårna.
Jätte gulligt, verkligen...

Fågelskrälle!

1 Läs mer >>

Man får ta vara på de soliga (och blåsiga) dagarna man är ledig! Idag blev det en dag på stranden med världens bästa moster Linn!

Det blev en dag på st...

0 Läs mer >>
 

De här två <3 på promenad för att plocka blommor.

 
 
Min vackra Alva!
 
 
 
Vi fick ihop en somrig bukett att ställa på midsommar bordet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

0 Läs mer >>

Ledig lördag, kanon väder och glada barn. Bra början på dagen med andra ord!

Ha en fin dag!!

Hej lördag!

1 Läs mer >>
Hörrni, sommaren är här och med det behöver man uppdatera med solskyddsfaktor och kanske lite annat smått och gott. Det är alltid kul med lite sommerfina naglar, med färg som håller länge och en aftersun som svalkar huden. Jag vill presentera mina sommarfavoriter från Mary Kay som jag starkt rekommenderar!
 
Solsäkert...
 
 
LE Mary Kay® Sunscreen SPF 30 Erbjuder en lätt, oljefri formula som snabbt går in i huden. Skyddar från skadliga UVA/UVB-strålar. Gör huden len och återfuktad.
 
LE Mary Kay® SPF 50 Sunscreen stoppar 98% av all UV-strålning och är det bästa skyddet vid intensiv solexponering. Smörj in dig varannan timme eller efter 80 minuter i vatten. Produkten erbjuder en lättapplicerad formula som snabbt absorberas av huden.
 
LE Mary Kay® Subtle Tanning Lotion En brun-utan-sol lotion som ger ett jämnt och naturligt resultat! Detta är en lyxigt återfuktande lotion som är lättapplicerad och snabbt går in i huden. Huden känns len, mjuk och återfuktad.
 
LE Mary Kay® After-Sun Replenishing Gel Lugnar huden med botaniska extrakt. Gelen går snabbt in i huden, återställer fuktbalansen och gör att huden känns len och uppfriskad
 
Nails...
 
Få trendriktiga naglar med vårens och sommarens härliga nagellack! Nagellacken erbjuder en hållbar formula som ger en fin täckning och härlig glans.
 
Handteras varsamt...
 
Setet erbjuder en formula med doft av persika och du får silkes lena händer.
 
Intresserad av produkterna?
Skicka ett mail eller en rad i kommentarsfältet så kontaktar jag dig snarast. :)
 
 

Sommarens måsten!