2 Läs mer >>

Happy birthday to me!

0 Läs mer >>

Vår kära vän Micke, så kallad Micke Maskin tävlar i semifinal i Talang ikväll.
Lägg en röst på honom!

Mick Maskin är akt nummer 7 i programmet ikväll
Telefonslussen öppnar kl 20:00 Telefonnummer: Ring 099- 402 07
Sms
: Skicka MASKIN till 72 400

Micke Maskin

0 Läs mer >>

Fick ett bakryck :)
Någon som vill komma förbi på en fika?Kladdkakemuffinssesam/kokos kakor
ett eget kombinerat recept.
Fula men goda

Annas kaloribomber

0 Läs mer >>


Matte och husse är på Gotland så Wilmisen har flyttat in över helgen.Alva är helt inne i ett barnprogram just nu. Då får man inte störa.
- Alva kontakta jorden? Nej, ingen reaktion... 

klockan är bara 8 och det är varmt ute. Underbart!

ny inneboende

3 Läs mer >>

det tar på krafterna att vara modell ;)

Jag och Alva har varit och fotat oss på The Studio idag. Fick en "upplevelse" present förra året så jag tog tillfället i akt att få lite proffsiga bilder på oss två. Jag blev sminkad och stylad och sen knäpptes ca 100 kort. Det är inte lätt att få en 1-åring att sitta still men hon gjorde det bra. Precis när vi var klara i studion, just då hon var så där lagom trött, snubblar hon och slår huvudet i en metall ram. Det blev en stor bula i pannan med ett jack i. Den har lagt sig lite nu men aj vad ont det måste ha gjort och oj vad rädd jag blev. Hon grät i max 3 min, jag hade ont i magen flera timmar.

Så klart vill man ha alla fina bilder men shit pommes vad dyrt det är. Jag köpte bara 4, mer har inte mammakassan råd med. Valde ut de mest speciella och effektfulla. Närbilder och mer vanliga bilder kan jag ta själv med systemkameran
(jag får öva i alla fall).Juste, jag fick skriva en lista med 9 kompisars telefon nr så skulle jag få en bild på köpet.  Så om ni får ett samtal från The Studio är det jag som är boven. :)

Phew

0 Läs mer >>

Vilken härlig dag. Dessa dagar är inte annat än underbart att vara mammaledig. 

Idag har jag äntligen satt blommorna i lådan på uteplatsen så det blev en liten färgklick åtminstonde. Alva är så facinerad av blommor. Hon klappar på dom försiktigt och igår sa hon BLO-MA.

Imorgon väntar en fullspäckad dag i huvudstaden.
Nu Desperate Houswives.

Glassigt

2 Läs mer >>

Idag blir vår lilla sköldpaddsunge 15 månader.
Tiden går så fort, utvecklingen i en rasande fart.


* Hon har numera 9 tänder.
* Springer fram.
* Gör sig förstådd med vissa ord, pekningar och tonlägen.
* Hon kan t.ex måla, lägga puzzel, dansa och pussas m.m.m.m.m.....


Ja, att det skulle hända så här mycket på 15 månader hade man ingen aning om.
Det är så roligt att följa hennes utveckling, men vart tog min lilla bebis vägen? :)
Vårat lilla hjärtegryn i maj förra året

Maj 2010

15 månader

0 Läs mer >>

Idag blev man väckt av att få en bok i huvudet. Sen gick hon och hämtade fjärrkontrollen till tv.n. Ja, hon gör sig förstådd minsann. Vi har redan hunnit varit inne och handlat lite och nu sitter vi och tittar på ett barnprogram om grisar.

Tråkigt att det är mulet och småregningt idag. Igår var ju hur soligt och skönt ute som helst. Tänkte jag kanske skulle sätta lite blommor i lådan på uteplatsen, men vet inte vilka jag ska köpa. Vill ha några tålig och som inte dör direk om man skulle råka glömma vattna dom. Vilket jag vet kommer hända. Någon som har gröna fingar och vill komma med förslag? :)

På tal om blommor kanske man ska ta och vattna de innomhus, börjar se lite ledsna ut.

Ha en bra dag!

Godmorgon söndag

0 Läs mer >>

Puss på re´

0 Läs mer >>

Dagen spenderas så klart utomhus. Solhatten på och springa springa springa. Hon får aldrig nog. Det är verkligen skönt att bo längst ner och ha hela gräsmattan som en lekhage. Måste kännas som en frihet för Alva att kunna röra sig utomhus. Känns nästan som man bott i en hydda hela långa kalla vintern och nu kan man släppa hästarna fria. :)

Här följer lite pics. :D

Underbara sol

1 Läs mer >>

visst är det så

0 Läs mer >>
Fy vilken natt, eller morgon kanske man ska säga. Det här är beviset på att sovrutinerna är viktiga för lillan. Hon sov ingen middag igår, vi var i gång hela dagen så hon slocknar i bilen hem kl.17 och sover som en stock utan att ha ätit middag. kl.3.30, då hon har fått sina 10,5 timmars sömn är hon så klart pigg som en mört. Gissa vem som har fått kolla på tv sedan dess och läst bondgårdsboken femtioelva gånger!? 

Så kan det gå när inte haspen är på.

Konstigt nog är jag väldigt pigg nu och hon lika så..  

Ha en bra dag i regnet!

zombie