sjukhusstuga

Igår kom mamsen och tog Alvis på en promenix så jag hann städa hela lgh på en gång. Skönt att få allt gjort på en gång, än att damma en hörna i timmen. Tack mamma!!!

När jag står i badrummet och skurar så öppnas ytterdörren, jag trodde det var mamma och Alva som kom, men jag hörde ingenting. Gick dit och titta då står dörren helt öppen. Stänger och låser. Var det spöken eller busungar?

Vi satt på uteplatsen och pratade då kommer ett gäng små killar springandes emot oss. Den ena killen pratar så fort så vi hör inte vad det är han säger. Efter kommer en kille som håller sig för huvudet och skriker AJAJAJAJAJAJAJAJ! Blodet bara forsa och hela vita t-shirt var helt röd av blod. Såg riktigt otäckt ut. Han tänkte gå in i lägenheten (vad han nu skulle göra där) men han var panik slagen och chockad. Mamma hämtar en handduk och trycker mot huvudet och ringer 112. Efter ett tag lugnar han sig. Mår helt okej. Det visade sig att killarna hade lekt vid grushögen och kastat sten som de låtsades vara handgranater. De ringde efter hans föräldrar som sedan kom och hämtade honom. Han vart lite besviken över att han inte fick åka ambulans. Blev säkert ett jack i huvudet och något stygn. Det ser ju oftast värre ut än vad det är. Men vilka ungar! Kunde gått riktigt illa. Men de lärde sig nog en läxa.

Blodspåren på uteplatsen gick inte riktigt att få bort. Men de kanske försvinner  till våren när snön har kommit, och gått...

Kommentarer:

1 Mammsen:

skriven

Det är en stor fröjd att få rå om Gos! Kan inte få nog av den lilla tösen! Glad om jag är till nytta också.



Ja, det såg väldigt alvarligt ut när blodet pumpade ur huvudet på lill killen. Men han var så duktig! Det var synd om killen som slängde stenen också! Han mådde inte bra! Men det ordnar sig nog...



Trevlig semester!



Kraaam!

Kommentera här: