Första juli

Och det innebär en månad kvar av livet i Kallfors. Nu när flytten närmar sig är det lite blandade känslor att lämna våran fina lägenhet, men för att inte glömma trånga lägenhet. Känns som det var jätte länge sedan vi skrev kontraktet om försäljningen (april) så jag har liksom lite glömt bort det (eller förträngt). Gillar Somrarna här. Våran uteplats är perfekt och ligger så fint intill fågelsjön. Men på vinter är det desto tråkigare och mörkare.

Så småningom hittar vi vårt hus och då blir allting komplett. Vi kan då göra vad vi vill på våran tomt utan att någon klagar eller askar ner fimpar på oss. Och för att inte tala om att slippa fågelskrällen, men det är ju ett kapitel för sig... :)

Så idag har vi hyrt förråd, hämtat lite kartonger hos brorsan och nu är det bara det roligaste kvar, packa. Vi ska få plats med hela vårt hem på 9 kvm. de säger att det går, jag är skeptiskt. Blir en rejäl rensning bland prylar och kläder. Kommer göra oss av med en hel del. Och mycket tar vi med oss till stugan, vilket blir vårt tillfälliga boende.


Kommentera här: