Sommarens måsten!

Hörrni, sommaren är här och med det behöver man uppdatera med solskyddsfaktor och kanske lite annat smått och gott. Det är alltid kul med lite sommerfina naglar, med färg som håller länge och en aftersun som svalkar huden. Jag vill presentera mina sommarfavoriter från Mary Kay som jag starkt rekommenderar!
 
Solsäkert...
 
 
LE Mary Kay® Sunscreen SPF 30 Erbjuder en lätt, oljefri formula som snabbt går in i huden. Skyddar från skadliga UVA/UVB-strålar. Gör huden len och återfuktad.
 
LE Mary Kay® SPF 50 Sunscreen stoppar 98% av all UV-strålning och är det bästa skyddet vid intensiv solexponering. Smörj in dig varannan timme eller efter 80 minuter i vatten. Produkten erbjuder en lättapplicerad formula som snabbt absorberas av huden.
 
LE Mary Kay® Subtle Tanning Lotion En brun-utan-sol lotion som ger ett jämnt och naturligt resultat! Detta är en lyxigt återfuktande lotion som är lättapplicerad och snabbt går in i huden. Huden känns len, mjuk och återfuktad.
 
LE Mary Kay® After-Sun Replenishing Gel Lugnar huden med botaniska extrakt. Gelen går snabbt in i huden, återställer fuktbalansen och gör att huden känns len och uppfriskad
 
Nails...
 
Få trendriktiga naglar med vårens och sommarens härliga nagellack! Nagellacken erbjuder en hållbar formula som ger en fin täckning och härlig glans.
 
Handteras varsamt...
 
Setet erbjuder en formula med doft av persika och du får silkes lena händer.
 
Intresserad av produkterna?
Skicka ett mail eller en rad i kommentarsfältet så kontaktar jag dig snarast. :)
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Hej. Undrar vad brun utan sol krämen kostar ? Tillkommer ev frakt . Mvh cina

Kommentera här: