0 Läs mer >>

Idag har jag blivit uppvaktad hela dagen. Dels mors dag sen fyller jag 25+ imorgon så jag slog ihop det och bjöd hit familjen på egen gjord choklad tårta. Den gick hem så jag antar att gästerna tyckte om den. :) fick fint betyg! Finsång och frukost på sängen imorse, blommor, paket och massa goa kramar. Tack alla fina som kom och firade med mig!



Mors dag & kalas

0 Läs mer >>

Igår var våran Wilma och min mamma & sambo Kenneth äntligen med på djurakuten. Har väntat länge på att det ska sändas på tv. Det går även i repris ikväll kl.19 på tv3, och så går det förstås att se på TV3 play, där man med fördel kan spola fram lite. :)


Filmstjärnan

0 Läs mer >>

Hjälp mig bli av med fina Mary kay produkter till ett superbra pris!!


Lash & Brow building serum 179:-
Mascara & lash primer 79:-
Peach hand scrub 99:-

Först till kvarn!

Är du intresserad av mer info, fler produkter eller en gratis hudvårds analys, lämna ett meddelande i kommentars fältet så kontaktar jag dig.

Ha en fin dag! :)


Mary kay sale

0 Läs mer >>

Att tvätta dunkuddar och täcken har jag alltid tyckt varit bökigt. Det blir så blött, klumpar sig, tar lång tid och luktar skunk. Husmors tipsen säger ju att man ska använda tennisbollar i torktumlaren för att inte dunet ska klumpas ihop. Jag äger inga tennisbollar så prövade att stoppa i mina slitna (men tvättade) converse skor i tumlaren istället. Tänkte ändå kasta dem så det gjorde inget ifall de skulle bli förstörda på något vis.

Och resultatet ser ni nedan. En super fluffig och ren dunkudde. Det var dagens lärdom och tips jag ville dela med mig av! :)

Converse är mer än et...

1 Läs mer >>

Att baka med citron gör det så syrligt och gott. Jag är ett stort fan av kladdkaka och prövade att byta ut chokladen mot en citron. Idag testade jag ett enkelt recept med ingredienser man oftast har hemma.

Recept:
1 st citron
150 g smör
2 st ägg
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1,5 dl vetemjöl

Gör så här;
1. Sätt ungen på 150 grader. Smöra och bröa en form med löstagbar kant. Smält smör och låt svalna.

2. Tvätta och torka citronen, riv skalet och pressa ur saften. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Tillsätt vaniljsocker, citronsaft och skal, vispa på lägsta hastighet.

3. Tillsätt smör och mjöl, vispa ihop och häll smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i ca 30 min.

Servera med tex grädde, vaniljglass, lakritssås eller bara pudrat florsocker.
Jag hade inget strösocker hemma utan använde mig av sukrin (sötningsmedel) som gick minst lika bra!

 

Syrlig citronkladdkak...

0 Läs mer >>

Här har inhandlats skor i mängder. Alla mina skor är slitna och barnens för små. Lite vår och sommarnytt på fötterna våra är välbehövligt. Barnen kan bara ha skorna en säsong så det känns väldigt onödigt att lägga ut för mycket pengar på skor. Skopunkten har ju alltid tag 3 betala för 2, eller som i mitt fall blev det 6 för 4.

6 för 4

0 Läs mer >>

Eller näst intill sommar har det känts som de senaste dagarna. Lång vinter, sen hann man knappt använda vårjackan förrän man får strippa av sig till bara linne. Tummen upp för det! 👍😄

Dags att inta sovposition och ladda med skönhetssömn. Jobbardag imorgon.

Sov så gott!


Vååååår!

0 Läs mer >>
Älskar mina Mon Ami tekoppar som jag fick av mamma!
Dom har funnits så länge, minns själv mormors kaffeservis när jag var liten. Då tyckte jag att mönstret var riktigt tantigt. Några sekel senare sitter jag själv och sörplar te i liknande och tycker dom är alldeles perfekta och super fina!!
 
 
foto Anna Säfström
 
 
 
 
 

Rörstrand

0 Läs mer >>

Ibland är dom rätt söta ändå! ;)

Plaskat i badkaret tillsammans så hela badrummet är blött. Skrattar med varandra åt tokiga saker så man kan inte annat än bara le. Syskonkärlek på hög nivå idag! <3

Älskade busungar!