3 Läs mer >>
Smartaste babyprodukten just nu måste ju vara CheckMe by Jezz. En body som har ett "hål" i ryggen så man slipper dra av hela brallan när man ska se efter om Nr2 har inträffat. Ja, titta på videon så förstår ni, eller klicka på länken ovan. :)

CheckMe

0 Läs mer >>
Nu kan du mellan den 1-27 oktober lämna in dina gamla Polarn O. Pyret-kläder till butikerna. Varje plagg du skänker ger dig 10 % rabatt på ett nytt. Ditt förra plagg säljs vidare i butikerna under etiketten ”Skicka vidare” och alla pengar går oavkortat till barnrättsorganisationen Plan.

Polarn o Pyret tar emot ditt gamla plagg som är i fint skick, helt och rent. (De tar inte emot underkläder, strumpor, accessoarer, mössor, vantar, skärp, strumpor och stövlar.) Mellan den 14-27 oktober säljs gamla plagg i butik.




Så det är bara att sätta igång och börja rensa!! :)

Skicka vidare...

2 Läs mer >>
Här kommer det mumsiga receptet!
Tänk dock på att tiden i ugnen kan variera. Som sagt, jag glömde min där inne i typ 10-15 min och den var ju fortfarande kladdig så ha lite koll. Och den blir ju allra kletigast och godast om den får stå i kylen några timmar innan man lägger på grädden och serverar.

Lycka till! :)

Det här behöver du:

4 dl   strösocker   
3 st   ägg
1 dl   kakao
1 tsk   vaniljsocker
1 krm   salt
150 gram   smör
2 dl   vetemjöl

Dajmgrädde
2 dl   grädde
1 msk   kakao
1 msk   florsocker
2 st   dubbeldaim

Romantisk Dajmkladdkaka

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 150 grader.

2. Smörj en bakform (ca 24 cm i diameter) med smör och häll ner kokosflingor så att sidorna täcks.

3. Rör ihop socker och ägg. Blanda kakao, vaniljsocker, mjöl och salt. Rör ner smält smör och blanda i vetemjöl till sist. Bred ut smeten i bakformen.

4. Grädda mitt i ugnen i ca 35 min. Låt kakan svalna och pudra över lite florsocker.

5. Dajmgrädde: Vispa grädden tills den får mjuka tippar. Sikta ner kakao och florsocker och rör om. Hacka dajmen grovt och rör ner. Bred ut toppingen på den avsvalnade tårtan. Dekorera med strössel om du vill!


Receptet hittade jag på www.tasteline.se  

Dajmkladdkaka

4 Läs mer >>

Idag var vi på bebisträff. Vi är några tjejer från högstadiet som har fått barn ganska så tätt. Ja, alla var under året gammal. Vi åt pastasallad och jag stod för efterrätten, vilket var ett nytt recept jag provade på en Dajmkladdkaka. Den gick hem. Receptet som jag lovade kommer senare! :) Det var jätte kul att träffas och babbla massa skit. Fick väl ingen kanon bild direkt men här följer dom som blev i alla fall.

 

Bebisträff

2 Läs mer >>



Efter regn kommer sol




 
Sleeping beauty



Jag & vagnen











Tidiga golfare



En snigel på rymmen



Och som alltid så vaknar en glad tjej precis innan vi ska gå in.


Nu ska vi göra oss klara för 84:ornas bebisträff i Taxinge!

Ha en bra dag!


Morgonpromenad i Kall...

0 Läs mer >>

Haahaha! :)



ausome

0 Läs mer >>

Helgens bild

0 Läs mer >>
Min tur att ta natt & morgon idag. Kl.5.30 ville hon stiga upp. Helt kolsvart ute, tände några ljus och så satt vi och kolla på tecknat tills det blev dags för frukost, lite bus för att sen somna om igen... Så då sitter jag här igen ensam vid datan och tv.n som bara visar ointressanta program vid den här tidpunkten.

Jo, men se man på.. Biggest Loser börjar nu. Kanske man kan få lite inspiration till träning. =)

Soo long!

Söndag morgon

3 Läs mer >>

Lycka är att köpa sig ett par nya fina skor. Vad bra man mår när man får shoppa lite. Bättre än choklad en deppig dag.

Lycka

0 Läs mer >>





Soliga september

0 Läs mer >>

wwww.klockren.nu


Mohahahaha!!

Klockren

1 Läs mer >>

Kl.5.30 imorse slog hon upp sina blå och ville inte sova mera. Det var bara att stiga upp. Sedan tog vi en tripp till Nykvarn och Wilma fick snosa runt i sina egna kvarter lite vilket hon tyckte var jätte kul. Hon tog tag i kopplet, hoppade och skulle ut och gå med sig själv. :)

Jag & Alva rejsade in till stan och gick på gympa. Baby Power. Vanlig gympa alltså men med en ljudnivå som passar dom små. Vi var hela två stycken mammor. Den andra mammans unge tyckte detta var jätte läskigt och grät igenom hela passet. Alva satt på en matta, tittade förundrat och klappade händerna. Hon tyckte mamma va så duktig så. :)
 

Senare skulle jag på ett info möte på Wc igen, å när jag ändå var där körde jag ett step pass också. Herre gud. Jag vill inte tänka på hur min kropp kommer kännas imorgon. Han körde bokstavligen s-k-i-t-e-n ur oss. Det var jätte kul, hängde med bra och så. Och som alltid när man har svettats som en gris känns det jätte skönt efteråt. Men nästa gång tänker jag gå in tidigare så jag får en plats längst bak och inte längst fram som idag. Där känner man ju pressen, när alla som står bakom en tittar. Ja, puh!

Sängen är väldigt lockande nu...

Det känns att jag lev...

2 Läs mer >>
är Lillskruttan idag. Vi har varit och firat min morbrors 51-års dag med tårta (Alva med majskrokar). Den lilla damen tog dock pepparkakan jag hade i min hand och snabbt snabbt in i sin mun. Busfröken. Snart kryper hon också. Hon ställer sig på knä, gungar lite och sen pladask på magen. :)




Älskar dig mest av allt! <3

7 månader

0 Läs mer >>

Som de flesta redan vet så är våran "Johnny" inte längre i livet. För mig är detta större än Michel Jackssons död. Jag visste inte att han var cancer sjuk innan så det kom lite av en chock när jag hörde det på radion igår. Bara 57 år gammal. Patrick Swayze var för mig en stor favorit på filmduken. Hur många gånger har man inte tittat på Dirty Dancing och Ghost t.ex och fått gåshud av hans karaktär. 

Fy tusan, cancer tar alltför många människors liv. Hemska sjukdom, Försvinn! Lägg pengarna på cancerforskning istället för svininfluensans vaccin som man varken vet är bu eller bä om.




(1952-2009)

R.I.P Patrick Swayze

2 Läs mer >>
Ska bo här en vecka medan matte & husse är i Grekland och har det bra. I och med detta har Alva fått en ny bästis i huset... om Wilma tycker det är lika kul vette sjutton. Men dom funkar jätte bra ihop, är snälla med varandra. Det är värre när man ska ut på promenad med både vagn i den ena handen och 60 kg hund i den andra, som gärna vill spåra upp katterna.


Wilma har flyttat in....

0 Läs mer >>

Denna låt klingar ständigt i min hjärna just nu. Den är riktigt skön. Man vill bara ställa sig upp och shakea as. :)




One two three four un...